Stilistei A. Gilytei motinystė padeda išpildyti svajones

„Vis dar užsimirštu, kad turiu vaiką”, – juokavo buvusi Vilniaus įvaizdžio namų „Kukla Beauty Box” direktorė Agnė Gilytė (29 m.). Keturių mėnesių sūnų Hubertą sūpuojanti stilistė ne tik spėja padirbėti, bet ir mokosi piešti.

„Vis dar atrodo, kad bus kaip anksčiau: atsikelsiu, skirsiu keliolika minučių dušui, lengvam makiažui ir dumsiu. O juk laiko reikia kur kas daugiau – turiu mažylį pamaitinti, pervystyti, nuvežti auklei”, – pasakojo Agnė.<br>R. Danisevičius
„Vis dar atrodo, kad bus kaip anksčiau: atsikelsiu, skirsiu keliolika minučių dušui, lengvam makiažui ir dumsiu. O juk laiko reikia kur kas daugiau – turiu mažylį pamaitinti, pervystyti, nuvežti auklei”, – pasakojo Agnė.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

May 2, 2013, 3:22 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:50 AM

Agnei darbas – kartu ir pomėgis. Štai kodėl ji, užuot visa galva pasinėrusi į motinystę, nepamiršo ir savo veiklos.

„Vis dar atrodo, kad bus kaip anksčiau: atsikelsiu, skirsiu keliolika minučių dušui, lengvam makiažui ir dumsiu. O juk laiko reikia kur kas daugiau – turiu mažylį pamaitinti, pervystyti, nuvežti auklei”, – pasakojo Agnė.

Agnė juokaudama džiaugėsi, kad jai pavyksta nepamiršti, jog turi vyrą verslininką Kristoforą, draugų. Jai smagu išlėkti kavos puodelio saulės atokaitoje su drauge ar praleisti vakarą šurmuliuojančiame mieste.

Dėl motinystės sulėtėjęs tempas leido įgyvendinti seną svajonę išmokti piešti. Porą kartų per savaitę Agnė kelioms valandoms Vilniaus dizaino kolegijoje stoja prie molberto ir pasineria į kūrybą.

Nors mažasis Hubertas maitinamas motinos pienu, ji turi kelias laisvas valandas tarp maitinimų.

Kaip pasikeitė žinomos stilistės spinta – juk nemažai metų ji dirbo petys į petį su dizaineriu Kęstu Rimdžiumi, buvo grožio ir naujausių mados tendencijų sūkuryje?

„Jaučiu juodą naujų rūbų badą, – pripažino Agnė. – Į senus drabužius nebegaliu žiūrėti, jie atrodo beviltiškai pasenę. Atradau internetines parduotuves, naujų įdomių prekės ženklų.”

Anksčiau jauna moteris mėgo sukneles ir romantišką įvaizdį. O dabar jai patinka berniokiškas stilius – gal todėl, kad turi sūnų?

Naujausi jos pirkiniai – švarkai, valiūkiško stiliaus marškinėliai ir batai gruboku padu. Nors tai toli gražu nesaldu ir nešvelnu, bet seksualu. Būtent tai, ko ir norisi jaunai patrakusio būdo moteriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.