Dovanos neatstoja moterims komplimentų

Britų mokslininkų atlikto tyrimo rezultatai parodė, kad jokios vyrų dovanos neatstoja moterims komplimentų.

Girdėti apie tai, kokios jos yra gražios ir jaunatviškos, moterims svarbiau negu kopti karjeros laiptais<br>123rf
Girdėti apie tai, kokios jos yra gražios ir jaunatviškos, moterims svarbiau negu kopti karjeros laiptais<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 16, 2013, 2:03 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:27 PM

Norėdamas užkariauti mylimos moters širdį ne vienas vyras pasirengęs apipilti ją dovanomis: gėlėmis, saldumynais, vakariene restorane, kelione į egzotišką šalį ir kitais nepigiais malonumais.

Didžiojoje Britanijoje sultis gaminančios kompanijos „Appletiser“ užsakymu atliktos apklausos metu paaiškėjo, kad sumaniai parinkti žodžiai apie moterų grožį, dažnai suteikia joms pasitenkinimą nei įvairios dovanos.

Apklausoje dalyvavo 1 056 bričių, kurioms 25-45 metai. Visų jų buvo klausiama: „Kas jums kasdieniniame gyvenime suteikia daugiausiai džiaugsmo ir pasitenkinimo?“

Rezultatai pranoko visus sociologų lūkesčius. Paaiškėjo, kad subtilus, nebanalus ir laiku pasakytas komplimentas moteriai svarbiau nei aistringa meilės naktis ir erotiniai žaidimai.

Taip pat komplimetai lenkia jų mėgstamus apsipirkimus ar šokoladinių saldainių dėžutę. Per apklausą paaiškėjo, kad asmeniškai moteriai pasakytas kompilmentas pakelia jai nuotaiką visai dienai 41 procentui respondenčių.

35 proc. apklausos dalyvių norėtų gauti SMS pranešimą iš paslaugas teikiančios mobiliojo ryšio kompanijos su prierašu, kad ji yra žavinga ir mylima, - rašo britų dienraštis „The Telegraph“.

Тaigi senas posakis, kad moteris myli ausimis visiškai pasitvirtino.

Tos pačios apklausos metu buvo išsiaiškinta ir tai, kad moteriai svarbiau girdėti, kaip puikiai ir jaunai ji atrodo, nei pakilti karjeros laiptais. Galbūt todėl apsilankymą pas kirpėją dauguma respondenčių nurodė kaip malonesnį užsiėmimą. nei lankymąsi sporto salėse ar ėjimą į pasimatymą.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.