Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Penki būdai, kaip paįvairinti oralinį seksą

„Jei moteris nori tapti nepakeičiama sekso partnere savo vyrui ir stengiasi, kad jam net nekiltų minčių bent retsykiais pasukti į „kairę“, ji turėtų pradžiuginti jį, paįvairindama oralinį seksą“, - tvirtino žinomas seksologas Aleksandras Polejevas. 

Išradingas oralinis seksas gali jus paversti nepakeičiama lovos partnere.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Išradingas oralinis seksas gali jus paversti nepakeičiama lovos partnere.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 16, 2013, 3:32 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:18 PM

Pakeisti vietą

“Jei moteris daro minetą pasislėpusi po antklode, vadinasi, seniai laikas pakeisti intymaus suartėjimo vietą. Norint oralinį seksą paįvairinti aštresniais ir pikantiškesniais prieskoniais, reikėtų mylėtis ten, kur jus gali užklupti. Kad ir pas draugus namuose, tiksliau vonios kambaryje ar tualete Kadangi tai kaip reikiant įkaitiną aistrą. Kitas labai svarbus dalykas, jei vyro silpna erekcija, tokie momentai taip pat gerokai ją sustiprina“, - įsitikinęs seksologas.

Pakeisti pozas

Anot seksologo, sekso pozų įvairovė taip pat tik į naudą.

„Ko gero apie pozą „Antrankiai“ nedaug kas girdėjo, tačiau vyrams ji labai patinka. Taigi, partneris atsigula ant šono, o partnerė atsigula šonu taip, kad jos veidas atsidurtų jam tarp kojų. Mylintis tokia poza vyras gali kontroliuoti procesą, padėjęs ranką ant partnerės galvos. Be to, ši poza padeda jam visiškai atsipalaiduoti ir tuo pačiu suteikia galimybę moteriai erotiškai pafantazuoti“, - mokė A.Polejevas.

Мinetas su karoliais

“Reikėtų susirasti karolius su perlų imitacija ir apvynioti jais vyro lyties organą. Paskui partnerė ranka atsargiai ir nesubėdama turėtų tempi karolius aukštyn-žemyn, tuo pačiu glamonėdama liežuviu jo penio galvutę. Būtent tokiu būdu senovės geišos suteikdavo vyrams nepamirštama pasitenkinimą“, - aiškino sekso subtilybes A.Polejevas rusų interneto portalui wmj.ru.

Oralinis seksas prieš veidrodį

“Rekomenduoju ne tik jausti seksualinį malonumą, bet ir matyti... Todėl įsitaisykite ant lovos taip, kad galėtumėte vienas kitą matyti veidrodyje. Jei moteris dešiniarankė, ji turėtų užimti poziciją prieš veidrodį taip, kad vyro pasididžiavimas būtų kairėje rankoje nuo jos, o jei kairiarankė – tai dešinėje. Be to, taip jai patogiau bus žiūrėti į mylimąjį veidrodyje ir oralinių glamonių metu. Užtat partneriui dviguba nauda: tai, kad mato, kaip moteris glamonėja jo lyties organą, sustiprina ne tik jo erekciją, bet ir orgazmą. Todėl labai rekomenduočiau taip mylėtis vyrams, kurie turi potencijos problemų. Bene patogiausia padėtis tokia: vyras atsistoja arba atsisėda ant kėdės, o moteris atsiklaupia prieš jį pasiklojusi kilimėlį ar pasidėjusi pagalvėlę“, - patarė seksologas.

Minetas ryte

“Jei moteris nori ne tik maloniai nustebinti vyrą, bet ir pakelti jam nuotaiką visai dienai, turėtų jį pažadinti... minetu“, - mokė seksologijos specialistas.

Anot jo, žadinančios oralinės glamonės ryte turi būti ypač švelnios ir lėtos. O jei prireiktų pakeisti tempą, moteris pati turėtų pajausti.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.