Rytų horoskopas kitai savaitei

Įprastinei Avino ramybei niekas netrukdys, kad ir kaip stengtųsi aplinkiniai. Saugokite šią stoišką ramybę. Konfliktai išsispręs patys. Stenkitės neskolinti pinigų. Daugiau dėmesio skirkite savo šeimai, be to, negailėkite komplimentų ir dovanų - jie daro artimųjų gyvenimą šviesesnį ir šildo jūsų namus.

Jaučiams šią savaitę bus suteikta galimybė pagerinti santykius su artimaisiais.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Jaučiams šią savaitę bus suteikta galimybė pagerinti santykius su artimaisiais.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

May 23, 2013, 1:27 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 9:52 AM

Jaučiams šią savaitę bus suteikta galimybė pagerinti santykius su artimaisiais. Visos tarpusavio nuoskaudos bus pamirštos. Galite lengvai susitvarkyti su visais rūpesčiais ir sudėti visus tašku ant i. Artimiausios savaitės atneš daug netikėtumų, gali paskambinti senas draugas, kurio nematėte keliolika metų.

Dvyniai gali tikėtis labai produktyvaus laikotarpio. Jei parodysite iniciatyvą ir veiksite greitai, jus aplankys neregėta sėkmė. Tačiau nereikėtų pūstis ir pamiršti senų draugų, kurie anksčiau daug padėjo ir dažnai patardavo. Įsiklausykite į artimųjų nuomonę, ir jie padės jums tiksliai įvertinti jūsų gabumus.

Vėžiai turėtų nustoti pavydėti kitiems. Įsiklausykite į save, nes turite tokias pačias savybes, kaip ir aplinkiniai. Kitą savaitę pats laikas jas atskleisti ir kitiems. Viršininkas įvertins jūsų pasiūlymus. Norėdami pagerinti nuotaiką artimiesiems, galite imtis pokyčių ir namuose.

Liūtams ateina palankus laikas apmąstyti praeitį ir siekti naujų aukštumų. Didžiausi pokyčiai jūsų laukia darbe. Kitą savaitę pamažu atsivers naujos perspektyvos profesinėje srityje, o tai pareikalaus didžiulio susikaupimo. Vis dėlto visus sunkius ir prieštaringai vertinamus klausimus galite išspręsti ir gauti iš to naudos.

Mergelės ateinančią savaitę daugiau dėmesio skirs remontui, atnaujins savo namus. Savaitė palanki įsigyti statyboms ir remontui reikalingų medžiagų. Namuose reikėtų susitvarkyti, išmesti senus ir nereikalingus daiktus. Jums gali daug pagelbėti artimieji.

Svarstyklės, spręsdamos svarbius klausimus, gali tikėtis aplinkinių ir artimųjų paramos. Kreipkitės pagalbos į juos ir jums nebus atsakyta. Be to, teigiamai ir rimtai įvertinus situaciją, o visą energiją skyrus darbui, netrukus pasieksite stulbinamų rezultatų.

Skorpionui gali tekti patikrinti darbinius įgūdžius. Garbingai ir sumaniai išspręsite kilusius sunkumus. Klausykitės intuicijos: ji padės greit išeiti iš keblios padėties. Kils galimybė pagerinti santykius su kolegomis darbe ir pažįstamais. Finansinių problemų kilti neturėtų: galite atnaujinti drabužių spintą.

Šauliai ir toliau užtikrintai vykdo užsibrėžtus planus. Problemos liks nuošalyje - jūsų laukia ilgas ramybės laikotarpis. Daug sėkmės patirsite profesinėje veikloje. Darbe išsispręs visi nesutarimai, pagerės ir santykiai darbe.

Ožiaragiai kitą savaitę galės išspręsti visas pastarųjų dienų problemas. Laikas baigti atsibodusius projektus, nereikėtų imtis jokių naujų darbų. Tiesiog atsipalaiduokite ir pasisemkite naujų jėgų. Jauki namų atmosfera suteiks jums energijos, o artimieji apsups jus rūpesčiu ir dėmesiu. Nuotaiką gali pakelti susitikimas su senais draugais.

Vandeniams artimiausiomis dienomis darbe pervargti neteks. Viską padarys jūsų organizaciniai įgūdžiai, įvykiai vyks taip, kaip juos buvote suplanavę, Kita savaitė atneš ir materialių turtų. Puikiai padirbėjote praėjusią savaitę, o dabar atėjo laikas raškyti darbo vaisius. Kolegos darbe mėgaujasi jūsų draugija, todėl skirkite jiems dėmesio ir nepagailėkite gero žodžio.

Žuvims gali tekti spręsti susikaupusias problemas. Svarbiausia - baigti dabar pradėtus darbus, nes kitaip savaitės pabaigoje jų našta taps nepakeliama. Skvarbus jūsų žvilgsnis ir originalus humoro jausmas padės rasti išeitį iš bet kokios situacijos. Finansiškai būsite nepriklausomi, tačiau tai nereiškia, kad atėjo laikas be tikslo švaistyti pinigus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.