Kaip sujaudinti vyrą bučiuojantis?

Мes pasirengę pasidalinti su savo skaitytojomis keliais patarimais, kaip sujaudinti vyrą bučiuojantis. Bučinys – savaime malonus užsiėmimas, nepaliekantis abejingo nė vieno vyro. Juo labiau, jei tu jam patinki. Tada ir tavo bučinys tarsi bangomis nuvilnis kiekvieną sykį vos prisiliesi prie jo lūpų.

Bučiuojantis geriau pasitikėti savo instinktais, kurie intuityviai pakuždės, kaip elgtis, ir tai bus vienintelis teisingas sprendimas.<br>123rf
Bučiuojantis geriau pasitikėti savo instinktais, kurie intuityviai pakuždės, kaip elgtis, ir tai bus vienintelis teisingas sprendimas.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-29 13:26, atnaujinta 2018-03-06 03:23

Taigi, kaip sujaudinti vyrą bučiuojantis?

Atsipalaiduokite!

Nereikėtų galvoti, kaip sujaudinti savo partnerį ir juo labiau išsikelti sau konkretų tikslą. Būkite natūrali ir laisvai jauskitės.

Jei bučiuojantis neduos ramybės pašalinės mintys, tai iš karto atsispindės ir jūsų nuotaikoje bei elgesyje. Pajusite įtampą ir nerimo jausmą.

Todėl šiame atsakingame, bet maloniame procese geriau pasitikėti savo instinktais. Būtent jie intuityviai pakuždės, kaip elgtis, ir tai bus vienintelis teisingas sprendimas. Tuo pačiu nesąmoningai pajausite, kaip sujaudinti vyrą bučiuojantis.

Stebėkite partnerį

Dėmesinga mergina ar moteris paprastai stengiasi, kad būtų malonu ir jos partneriui, taip pat ir bučiuojantis.

Todėl dažniau įsiklausykite į vyrą, stebėkite jo reakciją glamonėjantis ar bučiuojantis. Vienam vyrui gali patikti, kai jam krimsteli į ausį, o kitam – kai moteris suleidžia pirštus į jo ševeliūrą.

Išmokite „skaityti“ vyrų mintis ir tada jis atvers visas savo kortas. O jau po to galėsite užvesti jo geismo varikliuką iš pusės apsisukimo, - rašo rusų interneto puslapis wmj.ru.

Išmėginkite naujoves

Norint sujaudinti vyrą bučiuojantis, reikia pačiai imtis iniciatyvos ir vadovauti šiam procesui.

Kad ir kaip jūsų mylimajam patiktų bučinys, išmėginkite ką nors naujo bučiuojantis, paįvairinkite bučinį, bent kažkuo nustebinkite partnerį, prisilietusi lūpomis prie jo lūpų.

Bet kuri naujovė labai greitai užveda! Pavyzdžiui, gali pradėti kad ir nuo vos juntamų prisilietimų prie ausies, kaktos, kaklo ir lūpų. O po to iš karto pakeiskite ritmą ir sustiprinkite audros šėlsmą. Prieš tokį bangavimą ir viesulą paprastai neatsilaiko nė vienas vyras. O jums tuo pačiu bus ir gera informacija apmąstymams: ar jam tai labai aptiko ir ar stipriai susijaudino?

Leiskite jus sumedžioti

Vyras pagal savo prigimtį – medžiotojas. Todėl nebijokite erzinti jo.

Pirmiausiai priremkite prie sienos jį aistringu bučiniu, tuo pačiu parodydama, kad esate pasiruošusi imtis gerokai ryžtingesnių priemonių jo atžvilgiu. Po to staiga pakeiskite savo elgesio taktiką: iš puolimo pereikite į atsitraukimą.

Bet galite pasielgti ir priešingai. Pavyzdžiui, pradžioje išsisukinėkite nuo jo bučinių, išbėkite iš kambario ir užsidarykite vonios kambaryje ir taip toliau.

Žodžiu, jūsų reikalas pabėgti, o jis tegul vejasi. Tik per daug neįsijauskite. Juk galų gale turėtumėte atsiduoti jo malonei. Vyrai gi nemėgsta pralaimėti, ypač moteriai.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.