Kokius komplimentus vyrams dažniausiai sako moterys?

Moterys priprato, kad vyrai joms sakytų komplimentus. Tačiau vyrai ne mažiau myli ausimis ir kasdien nori girdėti, kokie jie stiprūs, protingi ir gražūs.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 29, 2013, 3:06 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 3:17 AM

Todėl nereikia gailėti gerų žodžių. Juo labiau, kai mylimas vyras iš tikrųjų to nusipelno!

Rusų interneto portalas wday.ru atliko nedidelę savo skaitytojų apklausą ir pateikė keletą moterų komplimentų, kuriuos girdėdamas nei vienas vyras neliks abejingas.

„Geriau už tave niekas to nepadarys“

„Aš visada vadinu savo mylimąjį švelniais žodžiais. Giriu ir sakau, koks jis šaunuolis, kad niekas geriau už jį nemoka nuskusti bulvių, sutaisyti lygintuvą, išplauti indus. Tikriausiai, geriausias komplimentas vyrui: „Geriau už tave niekas to nepadarys“. Tada jo reakcija būna stulbinanti - jis pasiruošęs dar kibirą bulvių nuskusti, kadangi iš tikrųjų puikiai tai padaro“, - pasakojo 30 metų Мilana.

„Man labai reikia tavo patarimo“

26 metų Marija atviravo: „Aš mėgstu pasitarti su vyru. Jis iš tikrųjų duoda man labai daug gero, naudingų patarimų, o aš mielai jais pasinaudoju. Tikriausiai todėl jis mane gerbia ir didžiuojasi prieš savo draugus, kad turi išmintingą žmoną, nors iš tikrųjų jis neretai išmintingiau pasielgia. Mano manymu, geriausias komplimentas vyrui: „Mielasis, man labai reikia tavo patarimo“. Ir jis nė karto neatsisakė man patarti ar padėti, visą laiką palaiko mane sunkiose gyvenimo situacijose“.

„Ir kaip tau viskas taip pavyksta?“

„Koks geriausias komplimentas vyrui?.. Leiskite pagalvoti, tikriausiai tai būtų: „Ir kaip tau viskas taip pavyksta!?“ Paaiškinsiu: aš – namų šeimininkė, o vyras dirba trijuose darbuose. Aš namuose vos suspėju viską padaryti, o jis spėja viską: ir pinigų užsidirbti, ir vaikams skirti dėmesio, ir žmoną prie savęs priglausti. Svarbu kalbėtis nuoširdžiai, tada žmogus pajunta visų pasakytų žodžių jėgą“, - įsitikinusi 41 metų Larisa.

„Ką aš be tavęs daryčiau?“

„Geriausio komplimento vyrui tarsi neturiu, bet galiu pasakyti, kokius komplimentus aš dažniausiai sakau savo mylimajam: „Tu - mano atrama“, „Ką aš be tavęs daryčiau?“, „Tu – geriausias vyras, kokį kada nors sutikau gyvenime“, „Aš nieko ir niekada taip stipriai nemylėjau kaip tavęs“. Viskas labai paprasta, todėl, kad šie žodžiai eina iš širdies“, - pasakojo 25 metų Ana.

„Tu – sekso mašina“

Tuo tarpi 36 metų Jelena neslėpė: „Aš saviškį vadinu sekso mašina. Nežinau, gal kitam vyrui toks palyginimas nepatiktų, o mano vyras tiesiog tirpsta tai girdėdamas. Po tokių žodžių jis pasirengęs žvaigždes iš dangaus nuraškyti ir padovanoti man“.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.