Už atliktus gerus darbus vyrus moterys apdovanoja seksu

Britų sociologai išsiaiškino, kad du trečdaliai moterų savo partnerius už gerus darbus ir pavyzdingą elgesį bei pagalbą namų ūkyje apdovanoja seksu. Taip paaiškėjo atlikus farmacijos kompanijos „Express Chemist“ užsakytą tyrimą.

Už tai, kad vyrai atlieka nemėgstamą namų ruošos darbą, tarkime, suplauna indus, moterys joms linkusios atsilyginti seksu.<br>123rf
Už tai, kad vyrai atlieka nemėgstamą namų ruošos darbą, tarkime, suplauna indus, moterys joms linkusios atsilyginti seksu.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 29, 2013, 1:51 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 3:23 AM

Tyrime dalyvavo apie 2 tūkst. 18 metų ir vyresnių vyrų bei moterų. Visi jie turėjo šeimas, ar nuolatinius partnerius.

Tiriamųjų buvo klausiama, ar jiems kada nors buvo atsilyginta seksu. Apklausos rezultatus paskelbė britų dienraštis telegraph.co.uk.

Paaiškėjo, kad 65 proc. moterų dovanoja partneriui meilės naktį ir dėl to, kad jis išplovė indus, o kas vienuoliktas vyras prisipažino atlikęs jiems nepatinkančius darbus namuose vien dėl šio gundomo apdovanojimo.

Be to, respondenčių buvo klausiama dėl kokių priežasčių jos dažniausiai pamalonindavo lovoje.

Bene labiausiai paplitusios situacijos buvo šios: padeda tvarkytis namuose (38 proc.), atsidėkoja už dovaną (34 proc.), padeda prižiūrėti vaikus (28 proc.), paruošia valgį (21 proc.), pasinaudoja jo automobiliu kaip taksi (19 proc.).

Ne vien moterys apdovanoja savo partnerius seksu, siekdamos norimo rezultato. Tarp vyrų taip pat pasitaiko tokių, kurie sutinka mylėtis, jei partnerė nusipelnė to.

Mokslininkai paskelbė labiausiai paplitusių situacijų sąrašą, kai sutuoktiniai apdovanodavo seksu savo antrąsias puses: kartu žiūrėjo sporto laidą (35 proc.), padėjo jam namuose (31 proc.), kur nors jį pavėžėjo savo automobiliu (29 proc.), rūpinasi šeima (22 proc.), leido praleisti vakarą su draugais (17proc.).

Tyrėjai taip pat sužinojo, kad 8 proc. moterų apdovanodavo vyrą seksu iš anksto, dėl to, kad jis po to prie jos nelįstų.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.