Mylimasis, aš - tavo raktelis!

Moteriška logika

Vyrai - kaip vaikai: kas įprasta, jiems greitai nusibosta.<br>123rf
Vyrai - kaip vaikai: kas įprasta, jiems greitai nusibosta.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-31 17:05, atnaujinta 2018-03-06 01:04

Vyrai - kaip vaikai: kas įprasta, jiems greitai nusibosta. Jie neskaito tos pačios knygos kelis kartus ir negrįžta pas moterį, kuriai ištarė ryžtingą „Viso!“ Ilgam ir rimtai įsimyli tik tas dailiosios lyties atstoves, kurios juos varo iš proto savo nenuspėjamu charakteriu. Beje, stipriają ir silpnąją lytį skiria ne tik tai.

Moteriška logika

Stipriajai lyčiai sunku suprasti moters logiką. Nieko nuostabaus: vyrų kitokia. Jie greitai pagauna esmę, tai, kas svarbiausia (tikslo logika), o moterys savo galvose saugo daugybę detalių (proceso logika). Stipriosios lyties logines konstrukcijas kuria kairysis smegenų pusrutulis, o silpnoji ir dailioji lytis mąsto abiems galvos smegenų pusrutuliais iškarto. Papildydami vienas kitą emociškai, intelektualiai ir psichologiškai, moteris ir vyras tampa veiksminga komanda, kai darbuojasi kartu.

Patarimas

Su mylimuoju ieškokite bendros kalbos. Jei partneriai įsiklauso į vienas kito nuomonę ir geba veikti kartu, tuomet pasiekia svarių laimėjimų nei atskirai. Tokių sėkmės pavyzdžių galima pateikti daug. Pavyzdžiui Nobelio premijos laureatai Marie Sklodovska Curie ir Pierre'as Curie, dizaineris Muccia Prada ir jos sutuoktinis ir kt.

Išmintinga širdis

„Išklausyk moterį ir pasielk priešingai!“, - tvirtina vyrai. Tiesa, paskui stipriosios lyties atstovai aimanuoja dėl nenumatytų aplinkybių, sugriovusių jų didelius planus, ir griežia dantimis, kai iš sutuoktinės ar partnerės išgirsta: „Aš gi tave perspėjau!“

Moterys yra dėmesingesnės detalėms, ir dėl to turi stebėtiną intuiciją. Vyrai stiprūs tuomet, kai reikia vadovautis sveiku protu. Silpnosios lyties atstovės jaučiasi kaip žuvys vandenyje, susidūrusios su neracionaliomis tikimybėmis, kurios nepaklūsta loginėms prognozėms.

Patarimas

Psichologai ragina: vyrai, nereaguokite nepalankiai į kritines žmonų pastabas dėl dalykinių planų! Jei per priėmimą, skirtą vyro bendrovės susijungimui su kita, sutuoktinė, probėgšmiais žvilgtelėjusi į partnerį sako, kad šis nekelia jai pasitikėjimo, sutuoktiniui reikėtų dar kartą viską patikrinti ir tik tuomet padėti parašą po lemtingu dokumentu.

Ant vienos bangos

Gamta pasirūpino, kad vyrai, bendraudami su moterimis, nuolat atskleistų kažką tokio, ko jie neturi, kas keltų jų susižavėjimą ir, susijungdami su savo Džiuljetomis, atrastų harmoniją.

Dailioji ir stiprioji lytis net kvėpuoja skirtingai. Moterys įkvepia oro visa krūtine, kuri pakyla taip gundančiai, kad apsuka vyrams galvas. O stiprioji lytis paprastai kvėpuoja pilvu. Jie gali sau leisti šią prabangą, nes jų pilvo raumenys geriau išsivystę, - juk išnešioti vaikų jiems nereikia!

Savaime suprantama, kad vyrai neturi menstruacijų. Bet požymiai priešmenstruacinio sindromo, pasireiškiančio pagal tą patį grafiką kaip ir žmonos, būdingi kas antram stipriosios lyties atstovui, pragyvenusiam santuokoje nuo 3 mėnesių iki metų. Kai moterų problemas - migreną, nuovargį, susierzinimą, - „perima“ vyras, tuomet abiems būna nesaldu. Šeimą purto aistros, kyla konfliktai.

Patarimas

Jei vyras taip subtiliai jaučia moters fiziologijos niuansus, kurie jam nebūdingi, vadinasi abu esate vienas kūnas ir siela, ir jis myli jus visa savo esybe. O juk tai nuostabu! Bet „savo“ dienomis būkite kantresnė ir ramesnė antrosios pusės atžvilgiu, - tuomet išvengsite nemalonių akimirkų.

Plaukų magija

Stiprioji žmonijos pusė plikę laiko beveik antriniu lyties požymiu. Bet vyras tuo, ko neturi ar gali netekti artimiausioje ateityje, žavisi, žvelgdamas į savo antrąją pusę. Nieko keisto, kad pliki, plikai skusti ir normaliai pasikirpę stipriosios lyties atstovai vieningai sutaria: iš ilgų moters plaukų sklinda galingi seksualinės energijos srautai. Tiesa, jei jie palaidi, o ne susukti į kuodelį!

Filme „Moters kvapas“ Holivudo žvaigždės Alo Pacino herojus tvirtina, kad didžiausią malonumą jaučia, kai veidu įsikniaubia į mylimos moters sruogas, kurios vilnyja kaip bangos, kvepia saule ir švelniu jūros vėju, kuriose galima pasiklysti kaip miške, nuskęsti kaip vandenyne.

Patarimas

Norite trumpos šukuosenos? Gerai pagalvokite ar verta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.