Pasveikinkite mane, nes tapau vyru! (konkursas)

Prieš dvejus metus su žmona sumainėme aukso žiedus. Ceremonija vyko Kadagių slėnyje ant Kauno marių kranto. Pasirinkome šią vietą todėl, kad čia prabėgo žmonos vaikystė.

Po ceremonijos važiavome į sodybą, kurioje vyko fotosesija.<br>Asmeninis archyvas
Po ceremonijos važiavome į sodybą, kurioje vyko fotosesija.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 22, 2013, 5:08 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:36 AM

Nebuvo pas mus tos didelės vestuvių pompastikos ir ne dėl to, jog neturėtume pinigų, o todėl, kad mes norėjome kuklios šventės sau.

Į santuokos registracijos ceremoniją važiavome savo automobiliu. Ir jokių skiriamųjų ženklų, jog šioje mašinoje - jaunieji. Žmona vilkėjo trumpą baltą suknelę. Puokštę susuko iš vielos ir papuošė orchidėjomis. Ceremonijai skirtą staliuką padarė iš mano mamos gėlių stovo. Šventėje dalyvavo tik šeimos nariai, o draugams apie tai net užsiminta nebuvo!

Po ceremonijos važiavome į sodybą, kurioje vyko fotosesija - mini spektalis apie tai, kaip mergina bandė parduoti turtingam vyrui seną dviratį už didelę pinigų sumą. Vėliau dar viena fotosesijos dalis pavadinta „Į bendro gyvenimo kelionę“.

Vakare visi susirinkome restorane ir atšventėme. Nebuvo nei muzikantų, nei ilgų kalbų, tostų, bet visi gerai praleidom laiką ir pasilinksminom.

Kitą rytą nutarėme pranešti draugams žinią, jog susituokėm. Visiems buvo šokas, kaip paskambinęs pasakiau: „Pasveikinkite mane, nes tapau vyru!“ Visi iki šiol atsimena šią frazę...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.