8 dalykai, kurie atstumia vyrus

1. Pernelyg daug makiažo

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 11, 2013, 2:28 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 3:54 AM

Vyrams patinka save prižiūrinčios, išvaizdžios moterys. Tačiau ryškiai padažytos lūpos, tamsūs akių šešėliai ir keli sluoksniai pudros gali priversti jūsų vyrą paklausti: „Kur gi tu, po tuo riebiu makiažo sluoksniu?“. Dažykitės saikingai, juk kas per daug – tas nesveika.

2. Suplanuotas seksas

Subtilios erotinio pobūdžio žinutės gali priversti jūsų partnerio širdį plakti stipriau, tačiau pasistenkite išvengti spaudimo. Tokio pobūdžio žinutės, kaip: „Po jogos treniruotės – aš tavo“ arba „Laukiu tavęs šiąnakt“ padaro seksą nuspėjamu ir gali sumažinti vyro jaudulį.

3. Išjungta šviesa sekso metu

Daugelis vyrų mėgsta mylėtis šviesoje vien todėl, kad jiems patinka matyti savo partnerę. Todėl jūsų noras išjungti visas šviesas, užtraukti užuolaidas ir daryti tai aklinoje tamsoje vyrui gali signalizuoti tai, jog jūsų mintys krypsta tik į tai, kaip atrodote nuoga, o ne į tai, kaip partneris verčia jus jaustis akto metu. Jeigu vis dėlto kategoriškai atsisakote įjungti šviesą – bent jau uždekite keletą žvakių, kad vyras galėtų pasimėgauti žiūrėdamas bent jau į jūsų kūno siluetą.

4. Nagų žymės ant jo nugaros

Filmuose tai atrodo išties seksualiai ir aistringai. Bet realybėje stipriai nagais įsikabinusi į vyrą sukelsite išties nemenką skausmą ir, tikėtina, sugriausite visą malonumą. Verčiau stipriau prisispauskite prie mylimojo arba tvirčiau suimkite jo kūną rankomis - tai suteiks daugiau malonumo ir labiau įžiebs aistrą.

5. Suvaidintas orgazmas

Kartais patirti orgazmą – ne tokia jau ir lengva užduotis. Moteriai iki palaimos akimirkos vidutiniškai prireikia apie 20-ties minučių preliudijos. Pripažinkite, ne visuomet turite tiek laiko. Daugelis moterų mano, jog nepatyrusi orgazmo sukels stresą vyrui ir sumenkins jo ego. Tačiau suvaidintas orgazmas – kur kas blogiau nei jokio orgazmo. Nemeluokite partneriui, nes yla iš maišo galų gale vis vien išlįs.

6. Apatiniai? Kokie apatiniai?

Jeigu keletą kartų į pasimatymą su mylimuoju atvyksite be kelnaičių – nustebsite, kaip tai gali jį įaudrinti. Tačiau nepaverskite to nerašyta taisykle. Tai pasiteisina tik intymioje aplinkoje.

7. Gerokai alkoholio padauginusi moteris

Pernelyg daug kokteilių išgėrusios moterys yra ne tik nepatrauklios - į jas tiesiog gėda žiūrėti. Retam kuriam moteris, kuri vos sugeba pastovėti ant kojų ir pliurpia niekam nesuprantamas nesąmones, bus patraukli. Jauskite ribą, sustokite laiku. Antraip rizikuojate ryte prabusti viena.

8. Seksas per pirmąjį pasimatymą

Nepulkite plėšti drabužių nuo savęs ir nuo naujojo savo draugužio drabužių jau per pirmąjį pasimatymą. Vyras ims galvoti, jog esate linkusi į vienos nakties nuotykius, tad jei jis tikisi kažko rimčiau, nei seksas, galite jį išgąsdinti. Jei jaučiate ryšį ir norite bent šiek tiek intymumo – apdovanokite jį itin karštu atsisveikinimo bučiniu. Patikėkite, jis norės tai pakartoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.