Ar atleisti neištikimybę?

Kai vienas iš kandidatų į Niujorko mero postą – Anthony Weineris net antrą sykį įkliuvo dėl erotinio pobūdžio žinučių kitai moteriai, jo žmona Huma stojo vyro pusėn.

Jeigu jūsų partneris buvo neištikimas, ar verta pasitikėti juo antrą kartą?
Jeigu jūsų partneris buvo neištikimas, ar verta pasitikėti juo antrą kartą?
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 9, 2013, 9:15 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:28 AM

Nors kai kurie žmonės žavėjosi tokiu moters poelgiu, daugelis tokį žingsnį pasmerkė, juk atleisti vieną kartą – pateisinama, bet du...

Tačiau ar įsitikinimas „vieną kartą išdavęs, išduos ir dar kartą“ yra teisingas? Jeigu jūsų partneris buvo neištikimas, ar verta pasitikėti juo antrą kartą?

Atsakymus rasti ne taip jau ir lengva, kadangi žmonės apgaudinėja dėl pačių įvairiausių priežasčių. Jeigu bandote nuspręsti, ar jūsų partneris vertas antros galimybės, geriausia, ką galite padaryti, tai užduoti sau klausimą, kodėl jis išvis nusprendė sukti į kairę.

Kai kurie žmonės apgaudinėja dėl to, kad jiems trūksta partnerio dėmesio.

Apgaudinėjimas iš keršto – irgi dažnai pasitaikantis atvejis. Jeigu praeityje buvote paklydęs ar padarėte kažką, kas labai įskaudino partnerį, jis gali nuspręsti jums atkeršyti skaudžiausiu būdu – slapčia susitikinėdamas su kita moterimi.

Jeigu jūsų mylimasis beviltiškai bandė jums pasakyti, kad yra nelaimingas, o jūs neklausėte – neištikimybė iš jo pusės galėjo būti ne kas kita, kaip pagalbos šauksmas.

Bandote nuspėti, ar jis apgaus jus dar kartą? Užduokite sau šiuos klausimus: kokia partnerio neištikimybės istorija? Jeigu jis išdavė visas prieš jus buvusias partneres ir sulaukė atleidimo, kodėl jis turėtų atsikratyti šio įpročio? Kas jau kas, bet užkietėjęs išdavikas savo veikloje tikrai neįžvelgs nieko blogo. Įkliuvęs, greičiausiai, supyks arba pasakys, kad tai – ne jūsų reikalas. Gali nutikti ir taip, kad išdavikas ims ašaroti ir pradės kaltinti kitus, kartu žadėdamas, kad tai nepasikartos.

Kokia jūsų santykių padėtis? Galbūt nuolat pykstatės ir bandote vienas kitam įkąsti? Tokiu atveju, tikėtina, pati pateisinsite neištikimybę, kaltindama save dėl to, kad prasti tarpusavio santykiai paskatino jį ieškoti paguodos kitos moters glėbyje.

Ar turite vaikų? Jeigu taip, turėtumėte išspręsti viską vien dėl jų gerovės.

Ar dėl jūsų santykių verta kovoti? O gal pastaruoju metu tik ir stengėtės išvengti buvimo kartu? Ar partneris labai gailisi jus išdavęs? Ar jis suvokia, kaip stipriai jus įskaudino ir nori šią klaidą ištaisyti?

Jeigu vis dėlto nusprendėte suteikti mylimajam antrą galimybę, pažvelkite į paskutinį klausimą. Turite būti įsitikinusi, kad atsakymas į jį – tvirtas „taip“. Svarbiausia, nepamirškite partneriui pasakyti, kad neištikimybei pasikartojus dar kartą – kelio atgal nebebus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.