Žvelgdami vienas kitam į akis galite sustiprinti tarpusavio ryšį

Madonna Gauding, „Meditacijos biblija“ („The Meditation Bible“) autorė, atskleidžia, kaip meditacija gali padėti suartėti su partneriu ir pamiršti apie širdį slegiančias santykių problemas. Jeigu jūsų partneris išties nori pagerinti jūsų santykius - jis tikrai sutiks išbandyti šį paprastą, tačiau labai efektyvų meditacijos būdą.

Jeigu manote, jog pastaruoju metu nesuteikėte partneriui pakankamai erdvės arba jaučiatės šiek tiek nutolę, žvelgimas vienas kitam į akis - puikus būdas suartėti.<br>123rf
Jeigu manote, jog pastaruoju metu nesuteikėte partneriui pakankamai erdvės arba jaučiatės šiek tiek nutolę, žvelgimas vienas kitam į akis - puikus būdas suartėti.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-12 19:01, atnaujinta 2018-03-01 23:58

Jeigu manote, kad pastaruoju metu nesuteikėte partneriui pakankamai erdvės arba jaučiatės šiek tiek nutolę, žiūrėjimas vienas kitam į akis - puikus būdas suartėti. Gilaus žvilgsnio galia tiesiog neįtikėtina - jis suteiks daugiau intymumo ir padės pajausti stipresnį tarpusavio ryšį.

Žinoma, jeigu santykiai su mylimuoju laikosi ant plonyčio siūlo, šis būdas gali priversti jus pasijausti nesaugiai ir pažeidžiamai. Tačiau jeigu sutelksite visas jėgas ir tęsite toliau - apims malonus ramybės pojūtis.

Pradėkime: sulaukite tinkamos, jaukios akimirkos, kai galėsite pradėti meditaciją. Tam puikiai tinka vakarinis pasisėdėjimas prie stalo su vyno taure arba keletas tylos minučių prieš užmiegant.

Pirmasis žingsnis: atsisėskite „turkiškai“ ir susitelkite į savo partnerį. Jūsų keliai turi liestis, o rankos būti kaip įmanoma labiau atsipalaidavusios.

Antrasis žingsnis: tiek jūs, tiek partneris turite giliai įkvėpti ir susikaupti. Pradėkite žvelgti vienas kitam į akis.

Trečiasis žingsnis: neatitraukite akių 5 minutes. Pasistenkite apie nieką negalvoti. Jeigu jus apima nenumaldomas noras šypsotis - šypsokitės. Jeigu akyse ima kauptis ašaros - nebijokite pravirkti.

Ketvirtasis žingsnis: pabaikite meditaciją stipriu, nuoširdžiu apsikabinimu. Jeigu norite kažką pasakyti partneriui - nelaikykite to savyje, prabilkite. Tačiau tikėtina, kad jausitės labai maloniai ir tylėdami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.