Pora, susilaukusi 12-to sūnaus, svajonę apie dukrelę jau seniai pamiršo

Kateri ir Jay'aus Schwandt'ų šeima neseniai pasipildė jau 14-tu nariu. Neįtikėtina, tačiau visos 12 poros atžalų - berniukai.

Kateri ir Jay'aus Schwandt'ų šeima neseniai pasipildė jau 14-tu nariu. Neįtikėtina, tačiau visos 12 poros atžalų - berniukai.<br>AP
Kateri ir Jay'aus Schwandt'ų šeima neseniai pasipildė jau 14-tu nariu. Neįtikėtina, tačiau visos 12 poros atžalų - berniukai.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2013, 8:23 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:21 PM

Kateri savo pirmagimį Ty pagimdė dar būdama studente. O štai naujausias šeimos narys, vardu Tuckeris, gimė rugpjūčio 4 dieną.

„Manau, kad mums tiesiog nebuvo lemta susilaukti mergaitės. Juk 12 berniukų - tai lemtis, likimo siųstas išbandymas“, - teigia Kateri.

Namuose mažylio Tuckerio laukė visas būrys brolių: Tyleris (21 m.), Zachas (17 m.), Drew (16 m.), Brandonas (14 m.), Tommy (11 m.), Vinny (10 m.), Calvinas (8 m.), Gabe'as (6 m.), Wesley (5 m.), Charlie (3 m.) ir Luke'as (2 m.).

„Kai ruošėmės vykti į ligoninę aš negalėjau patikėti, kad tai jau dvyliktas mūsų vaikas. Tai tiesiog neįtikėtina. Mūsų namai  perpildyti testosteronu! Kai išgirdome, kad vėl turėsime vyruką namuose, nė kiek neišsigandau, juk mes puikiai žinome, kaip auginti berniukus“, - juokauja Kateri.

Kad ir kaip pora norėtų dar vienos damos savo namuose, likimas, panašu, linkęs Kateri palikti vienintele moterimi šeimoje.

Pora taip pat teigia, kad toks gausus vaikų būrys - ne kas kita, kaip laimingas atsitiktinumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.