70 metų kartu praleidusi pora teigia, kad jų paslaptis - 1 konfliktas per dieną

70 metų kartu praleidę mieli senučiukai teigia, kad sėkmingos santuokos paslaptis - ne daugiau nei 1 konfliktas per dieną. Per 70 metų tai sudarytų net 22 tūkst. 550 konfliktų!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2013, 5:46 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:49 PM

Kath ir Billas Shevelsai, abu šiemet atšventę savo 91-uosius gimtadienius, šiuo metu su džiaugsmu ruošiasi dar svarbesnei šventei - platininėms savo vestuvių metinėms.

„Visuomet turite būti nuoširdūs ir atviri vienas kitam, priimdami tiek blogus, tiek gerus dalykus. Ir dar turite leisti sau pasijuokti retkarčiais - būtent taip mūsų santuoka ir išsilaikė net 7 dešimtmečius. Tikriausiai einame teisingu keliu“, - juokiasi Kath.

Porelė susitiko Liverpulyje, per Antrąjį pasaulinį karą. Tuo metu dar 20-metė Kath gamino maistą Billui ir jo kolegoms. Iš pirmo žvilgsnio vienas kitą įsimylėję jaunuoliai susituokė 1943 metais.

„Pirmasis dalykas, kuriuo mane sužavėjo Kath - tai, kad ji mokėjo skaniai gaminti“, - juokauja Billas.

Platininių vestuvių proga jie nusprendė sugrįžti į tą pačią vietą, kurioje kadaise pirmą kartą išvydo vienas kitą ir šią nuostabią šventę paminėti būtent ten. Tai taipogi yra Kath gimtinė, tad moterį Billo pasiūlymas sujaudino iki širdies gelmių.

Šiuo metu Darlingtone gyvenanti pora turi sūnų, 3 anūkus bei 2 proanūkius. Pora džiaugiasi, kad nuolat palaiko glaudų ryšį su artimaisiais.

Jų sūnus Davidas teigia: „Tėvai man - autoritetas. Jie yra puikus idealios santuokos pavyzdys“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.