Daugiavaikėms šeimoms – parama už 100 tūkstančių litų

Trečiadienį Užupyje, Vilniuje, susirinko Daugiavaikių šeimų asociacijai MES priklausančios šeimos iš visos Lietuvos. Prieš prasidedant mokslo metams prekybos tinklas MAXIMA joms padovanojo prekių už 100 tūkstančių litų.

Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2013, 3:46 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:55 PM

Daugiavaikių šeimų asociacijai MES priklausančioms šeimoms parama skirta prieš prasidedant naujiems mokslo metams, kai kiekvienai mokyklinio amžiaus vaikus auginančiai šeimai tenka atrasti papildomų lėšų ir supirkti moksleiviams būtinų prekių krepšelį. Renginio metu atvykusioms šeimoms buvo išdalinta įvairių paramos prekių – drabužių, batų, kanceliarijos reikmenų, namų apyvokos daiktų, sporto prekių, kosmetikos, žaislų. Iš viso, prekybos tinklo MAXIMA skirtos paramos suma daugiavaikėms šeimoms siekia 100 tūkstančių litų.

„Artėjantys nauji mokslo metai dažnai vaikus auginančiai šeimai yra ne tik didelė šventė, bet ir nemenkas materialinis išbandymas. Pradėjus ruoštis mokyklai, piniginė greitai ištuštėja. Todėl džiaugiamės kartu su MES partneriu – prekybos tinklu MAXIMA – galėdami padėti daugiavaikėms šeimoms ir jas paremti labai reikalingais daiktais“, - teigia Jurgita Pocienė, Daugiavaikių šeimų asociacijos MES įkūrėja ir vadovė, su vyru auginanti tris dukras ir sūnų.

„Mums svarbu, kaip gyvena Lietuvos šeimos. Siekiame skatinti šeimyniškumą, remti vaikų ugdymą. Todėl ne tik toliau tęsiame jau keliolika metų vykdomus ugdymo projektus, bet pradėjome bendradarbiauti ir su daugiavaikių šeimų asociacija MES. Skirdami paramą šeimoms, kuriose auga keli vaikai, tikime, kad jiems bus sudarytos dar geresnės sąlygos tobulėti, mokytis ir siekti savo svajonių“, - sako MAXIMA įvaizdžio ir komunikacijos departamento direktorė Inga Romanovskienė.

„Kelis mokyklinio amžiaus vaikus auginančiai šeimai parama prieš mokslo metų pradžią labai praverčia. Vaikų drabužiai, batai greitai susidėvi, o prieš Rugsėjo 1-ąją dar reikia atnaujinti ir mokyklinius reikmenis. Gavę reikalingų prekių, joms planuotą biudžetą galėsime paskirti vaikų lavinimui, turiningam šeimos laisvalaikiui. Namuose pravers ir kiti dovanoti daiktai – namų apyvokos reikmenys, vaikus džiugins nauji žaislai“, - neabejoja keturis sūnus auginanti Joana Gudžiūnienė iš Jonavos.

Parama ir dėmesys šeimoms, vaikų ir jaunimo švietimui, ugdymui yra strateginė MAXIMA rėmimo kryptis. Prekybos tinklas nuolat remia ir skatina vaikų bei jaunimo ugdymui ir lavinimui skirtas iniciatyvas bei projektus. MAXIMA jau vienuoliktus metus iš eilės organizuoja konkursą „MAXIMA Jaunieji talentai“, remia „Dainų dainelę“, vykdo programą MAXIMALISTAS ir kt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.