Nėštukėms siūloma įamžinti savo formų pokyčius pasidarant pilvo skulptūrą

Vaikelio besilaukiančios moterys neretai yra vadinamos gražiausiu sutvėrimu žemėje. Žaviai pūpsantis pilvukas ne tik priduoda moteriai savito grožio, bet ir apsaugo būsimą šeimos narį.

Nėštukėms siūloma įamžinti savo formų pokyčius pasidarant pilvo skulptūrą.
Nėštukėms siūloma įamžinti savo formų pokyčius pasidarant pilvo skulptūrą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-14 18:33, atnaujinta 2018-03-01 22:49

Dabar kiekviena nėštukė, kuriai padidėjęs pilvukas atrodo labai gražus, gali įamžinti šiuos formų pokyčius ir pasidaryti savo pilvo skulptūrą.

40-mečiai skulptoriai CJ Munn ir Andre Mastersas naudoja specialius nekenksmingus dažus, kurie kūdikio besilaukiančios moters pilvą gali paversti įvairiaspalviu meno kūriniu.

Andre teigia: „Mes tikime, kad mūsų rankų bei moterų pilvukų bendro darbo vaisiai - vieni iš gražiausių vaizdų, kuriuos galite išvysti žemėje. Mes dirbame tokioje kūrybingumą skatinančioje aplinkoje, su šitiek daug įvairių spalvų ir tekstūrų, kad tiesiog negalime neišbandyti ko nors naujo“.

„Kiekvienos moters pilvukas - unikalus, mes niekuomet nedarome to, ką jau anksčiau esame darę. Labai mėgstame, kai žmonės prašo mūsų nupaišyti kažką asmeniško ir jiems labai svarbaus“, - talkina CJ Munn.

Liejimo paslaugos trukmė yra 30-60 minučių, tačiau galutinį rezultatą klientės išvysta tik po 8 mėnesių, nes tiek užtrunka skulptūros pagaminimas ir dailinimas.

„Mūsų klientės dažnai sugrįžta, jos atsiveda draugus ir artimuosius. Gražu matyti, kaip su laiku šeimos auga ir didėja. Mums nėra neįgyvendinamų užsakymų, vieninteliai dalykai, kurie gali mus sustabdyti - biudžetas, na, arba šiek tiek „užstrigusi“ vaizduotė“, - teigia CJ Munn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.