Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Stovėdama ant galvos amerikietė maitino dukrą krūtimi

Mama, kuri pelnė nekokią reputaciją, nes buvo nufotografuota nuoga daranti jogos pratimus ir tuo pat metu krūtimi maitinanti savo dukterį, papasakojo, kaip buvo padaryta įžymioji nuotrauka.

Nuotrauka, kurioje nufotografuota, kaip kūdikį maitinanti mama stovi ant galvos, sulaukė prieštaringų vertinimų.<br>„Facebook“ nuotr.
Nuotrauka, kurioje nufotografuota, kaip kūdikį maitinanti mama stovi ant galvos, sulaukė prieštaringų vertinimų.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 18, 2013, 10:03 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 9:24 PM

Ši moteris – Amy Woodruff. Tuo metu kai buvo padaryta įžymioji nuotrauka, ji gyveno vienoje Havajų bendruomenėje, kur drabužiai nebūtini. Moteris prisiminė, kaip nuoga atlikdama jogos pratimus stovėjo ant galvos, kai prie jos priropojo išalkusi duktė Naia.

Sužavėjo ekologiškas mamas

„Aš tiesiog dariau savo kasdieninius pratimus, kai mažoji pupa prislinko žįsti. Tėtis išsinešė ją ant žolės ir ji tiesiog negalėjo atsispirti. Taip visad nutinka. Kai krūtys yra apnuogintos ir netoliese yra vaikai, jie stengsis ir vis tiek tai gaus! Aš jau kurį laiką rašiau tinklaraštį ir paskelbdama šią nuotrauką tiesiog norėjau pasidalinti nuostabiu įamžintu momentu“, – tėvams skirtam tinklaraščiui „Baby Center“ pasakojo moteris.

Nuotrauka buvo padaryta 2011 metais. Dabar A.Woodruff stengiasi dukrą atjunkyti nuo mamos pieno po to, kai trejus metus maitino ją krūtimi.

Ji prisiminė, kad dėl nuotraukos sulaukė didelio palaikytojų būrio. Nuotrauka ypač sužavėjo jogos praktikuotojų bendruomenę ir ekologiškai vaikus auginančias mamas.

Nesigaili pasidalinusi nuotrauka

Tačiau kai kurios moterys nuotrauką pavadino „šokiruojančia“ ir beprotiška“.

Nors nuotrauka sulaukė ir kritikos, Amy sakė nesigailinti, kad paviešino šią nuotrauką.

„Moterys, kurių, panašu, kad nedžiugina maitinimas krūtimi, arba konservatyvi minia mano, kad tai buvo pats nenormaliausias dalykas ir tiesiog negalėjo to suprasti. Man buvo smagu išgirti abi puses, nes tai man priminė, kad visi mes esame skirtingi. Be to, galbūt kai kuriems, manantiems, kad šitaip atlikti kelis veiksmus iškart neįmanoma, tai padėjo atverti akis. Visiškai nesigailiu paviešinusi šią nuotrauką“, – tikino Amy.

Dėl kelionių metė darbą

Rudenį A.Woodruff su šeima planuoja persikelti į Naująją Zelandiją.

Nuo dvidešimties metų pradėjusi keliauti moteris prisipažino, kad ją vilioja „paprastas gyvenimas“.

„Supratau, kad viskas, ko man gali prireikti, telpa į vieną kuprinę. Apima laisvės jausmas žinant, kad gali tiesiog atsistoti ir keliauti be rūpesčių, nesijaudinant, kad reikės sumokėti mokesčius ar kaip sudurti galą su galu“, – pasakojo moteris.

Taigi, 2008 metais ji pasiėmė visas savo santaupas, metė darbą ir susikrovė daiktus.

Amy leidosi į pusės metų kelionę po Jungtines Amerikos Valstijas, kur ji intensyviai praktikavo jogą. Čia ji sutiko savo gyvenimo partnerį Justiną.

Svajoja apie sėslumą

Tačiau dabar, kai dukra Naia paaugo, Amy nori kur nors įleisti šaknis.

„Pastaruosius kelerius metus mes praleidome keliaudami. O kartais man norisi tiesiog turėti savus namus, kur galėčiau grįžti. Mes gyvenome keliose skirtingose bendruomenėse, aplankėme daugybę nuostabių vietų, bet kartais tiesiog norisi turėti savą prieglobstį, kuriame būtų galima pailsėti“, – teigė Amy.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.