Kasdienis seksas išgelbėjo moters santuoką ir išvadavo ją nuo kompleksų

3 vaikų motina Brittany Gibbons, kuri metų metus gėdijosi savo kūno, nusprendė atsikratyti visų savo kompleksų po to, kai jos vyras pasakė seniai nematęs jos visiškai nuogos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 26, 2013, 11:15 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:45 PM

„Mano vyras yra be galo seksualus. Visos mūsų intymaus gyvenimo problemos kildavo tik dėl manęs. Lovoje niekaip negalėdavau negalvoti apie savo netobulumus, tad seksas tapdavo tikra kančia ir man, ir mano vyrui“, – prisipažįsta B.Gibbons.

B.Gibbons teigia metų metus praleidusi išsisukinėdama nuo sekso. Galvos skausmas ir darbų gausa tapo mėgiamiausiu jos pasiteisinimu. „Kartą Andy manęs paklausė, kodėl aš netikiu juo, kai jis sako, kad aš graži. Po šių žodžių pasijaučiau tikrai labai blogai. Man tiesiog įgriso tai, kad mano požiūris į save gadina mudviejų santuoką“, – teigia B.Gibbons.

„XL“ dydžio rūbus vilkinti moteris nusprendė, kad problemą galima išspręsti tik vienu būdu – mylintis kiekvieną dieną ištisus metus.

Nepaisant to, kad viskas prasidėjo ganėtinai suvaržytai, moteris teigia, kad po kurio laiko seksas, kadaise buvęs nemaloniu darbu, tapo tuo nuostabiu momentu, kai ji atrasdavo ramybę.

Dabar Brittany su nekantrumu laukia kiekvieno naktinio nuotykio ir teigia suvokianti, ką iš tikrųjų reiškia intymumas. „Ne pats aktas buvo nemalonus, o tas nuolatinis nerimas dėl savo kūno formų. Guldama į lovą visad galvodavau: „O, puiku, ir vėl teks jaustis nemaloniai.“ Dabar viskas apsivertė aukštyn kojomis, būdama nuoga jaučiuosi taip, lyg būčiau visiškai atvira ir nuoširdi savo vyrui. Visuomet bijojau, kad dėl mano kompleksų jis ims jaustis taip, lyg lovoje darytų kažką ne taip, lyg būtų nepatrauklus man. Norėjau, kad imtume mėgautis seksu ir, sutelkus bendras jėgas, mums pavyko“, – džiaugiasi B.Gibbons.

Brittany susitelkė į tai, kas verčia ją jaustis seksualia, ir pataria visoms tokio paties likimo moterims padaryti tą patį. Pamažu moteris išmoko paslėpti savo trūkumus ir išryškinti privalumus. Gražus apatinis trikotažas, dailiai priglundantys rūbai, kuklus makiažas ir besąlygiškas vyro palaikymas – tai padėjo B.Gibbons atskleisti savo kūno grožį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.