Beyonce davė patarimą netrukus gimdysiančioms mamoms

Popmuzikos žvaigždė Beyonce žurnalui „Marie Claire“ atskleidė kelias asmeniškas savo nėštumo detales, kurios, kaip tiki pati dainininkė, tarnaus kaip puikus patarimas būsimos mamytėms, kurios jau netrukus patirs gimdymo džiaugsmus ir, deja, skausmus. Pirmo ryškumo Holivudo žvaigždė savo pirmagimės susilaukė pernai, tačiau pasidalyti savo patirtimi su gerbėjais ji nusprendė tik dabar.

Beyonce atviravo apie dukters Blue Ivy gimimą, teigdama, kad gimdymo skausmus įveikti padėjo ryšys su jau netrukus pasaulį išvysiančia dukra.<br>AP nuotr.
Beyonce atviravo apie dukters Blue Ivy gimimą, teigdama, kad gimdymo skausmus įveikti padėjo ryšys su jau netrukus pasaulį išvysiančia dukra.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2013, 6:09 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:49 AM

Beyonce atviravo apie dukters Blue Ivy gimimą, teigdama, kad gimdymo skausmus įveikti padėjo ryšys su jau netrukus pasaulį išvysiančia dukra. „Gali nuskambėti beprotiškai, tačiau aš tikrai jutau tą ryšį“, – teigė 32-ejų atlikėja.

Reperio Jay-Z žmona teigė, kad gimdydama galvojo tik apie savo dukrą ir mintyse įsivaizdavo, ką jaučia jos mažylė. Kuomet prasidėjo sąrėmiai, Beyonce tarytum matė vaizdą, kaip jos miniatiūrinio dydžio pirmagimė iš visų jėgų stengiasi atidaryti labai sunkias, milžiniškas duris. Atlikėja teigia, kad tuo metu negalėjo galvoti apie savo skausmą, tik apie tai, ką jaučia jos dukra.

Beyonce ir jos vyras Jay-Z dukrelės susilaukė 2012 metų sausio mėn., tačiau žvaigždė teigia, kad motiniški instinktai gimė dar prieš sužinant apie tai, kad netrukus jiedu sūpuos naujagimį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.