Nauja „Skalbti tik rankomis“ era

Gamintojai kiekvieną drabužį žymi specialiomis skalbimo bei džiovinimo etiketėmis, kurios padeda išlaikyti jį kiek įmanoma ilgiau. Daugelis šiandieninių drabužių pritaikyti skalbti tradiciniais skalbimo mašinų režimais, tačiau kai kurie audiniai, pavyzdžiui, vilna ar šilkas sukelia galvosūkį. Bene vienintelis dalykas, kuris erzina labiau nei etiketė „tik sausas valymas“, tai nurodymas „skalbti tik rankomis“.

„LG 6 Motion Direct Drive“ susidoroja su „skalbti tik rankomis“ problema – ji turi inovacinį itin jautrų skalbimo rankomis ar siūbavimo judesį.<br>LG nuotr.
„LG 6 Motion Direct Drive“ susidoroja su „skalbti tik rankomis“ problema – ji turi inovacinį itin jautrų skalbimo rankomis ar siūbavimo judesį.<br>LG nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2013, 6:13 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:01 PM

Gerai žinoma, kad daugelis pažeidžiamų audinių nepritaikyti skalbti tradiciniu skalbimo mašinų režimu kratant. Drabužius, kurie skalbimo metu gali susitraukti, prarasti spalvą ar formą, rekomenduojama skalbti rankomis. Toks skalbimas reikalauja daug laiko, todėl gali atgrasinti nuo drabužio pirkimo. Jei turite drabužį su etikete „skalbti tik rankomis“, galima surasti malonesnę ir mažiau laiko atimančią išeitį.

Kai kurios skalbimo mašinos turi skalbimo rankomis režimą, tačiau tai dažnai negarantuoja tokio pat švelnaus skalbimo, koks būna tai darant rankomis. Tuo tarpu „LG Electronics“ sukūrė inovatyvią skalbimo mašiną „LG 6 Motion Direct Drive”. Ji turi 6 skirtingus judesius, kurie užtikrina geriausią įmanomą skalbimą. Be tradicinių skalbimo judesių, „LG 6 Motion Direct Drive“ susidoroja su „skalbti tik rankomis“ problema – ji turi inovacinį itin jautrų skalbimo rankomis ar siūbavimo judesį.

Siūbavimo judesys yra specialiai sukurtas pažeidžiamų skalbinių, tokių kaip vilna ar šilkas, skalbimui. Šis režimas imituoja tikslius skalbimo rankomis judesius – drabužis švelniai metamas iš šono į šoną sukuriant širdelės formos trajektoriją. Tai garantuoja švelnų pažeidžiamų audinių skalbimą.

Be gerai apgalvotų skalbimo režimų, „LG 6 Motion Direct Drive“ turi 10 metų garantiją ir A++ energijos klasės efektyvumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.