Izraelio verslininkas mylimajai pasipiršo per „Facebook“

Neįtikėtinai sunku sugalvoti tokį piršlybų būdą, apie kurį pora su džiaugsmu pasakotų savo anūkams. Tačiau dabar, kai pasaulyje masiškai naudojami socialiniai tinklai, šią dviejų žmonių šventę išlaikyti paslaptyje darosi vis sunkiau.

„Iki pat paskutinės akimirkos ji visiškai nesuprato, kas vyksta. Man pasisekė!“ – džiaugėsi G.Malachis.<br>„Facebook“ nuotr.
„Iki pat paskutinės akimirkos ji visiškai nesuprato, kas vyksta. Man pasisekė!“ – džiaugėsi G.Malachis.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 1, 2013, 1:12 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:27 PM

Izraelio verslininkas Guy Malachis (37 m.) nusprendė per savo piršlybas išnaudoti socialinius tinklus. Tiksliau, vyras savo mylimajai Evai (31 m.) pasipiršo per „Facebook“ tinklalapį.

Tačiau šios piršlybos toli gražu nebuvo banalus asmeninės žinutės atsiuntimas.

„Vos tik nusprendžiau pasipiršti Evai, jau žinojau, kad piršlybos bus moksliukiškos.

Aš iškart turėjau keletą idėjų, tačiau teko pasukti galvą, kaip padaryti, kad dėl piršlybų reikėtų pasistengti, bet nebūtų jokios pompastikos“, – pasakojo G.Malachis.

Galų gale G.Malachis apsisprendė sukurti kodą, kuris padėtų romantikui įsilaužti į Evos kompiuterį. Jis sugebėjo apgauti savo mylimąją, kad užklausas ir patikslinimus apie santykių statusą siunčia „Facebook“, o iš tiesų visa tai parašė pats G.Malachis.

Pagal G.Malachio planą, netikra „Facebook“ paskyra prašė Evos pasirinkti santykių statusą, tačiau, kad ir ką ji paspausdavo, sistema išmesdavo naują lentelę su užrašu: „Prašome patvirtinti, kad norite pakeisti savo statusą į „Ištekėjusi“. Kad ir kiek kartų Eva bandė išjungti šią lentelę, jai tai nepavyko. Galop, kai Eva patvirtino naująjį statusą, netikra „Facebook“ sistema jai liepė išrinkti tą laimingąjį. Šią lentelę greitai pakeitė kita, kurioje buvo nurodytas šios išdaigos ir originalių piršlybų autorius.

„Iki pat paskutinės akimirkos ji visiškai nesuprato, kas vyksta. Man pasisekė!“ – džiaugėsi G.Malachis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.