Net du trečdaliai moterų stengiasi pakeisti savo partnerio išvaizdą

Kiekviena moteris svajoja rasti tą vienintelį, visus standartus atitinkantį mylimąjį. Tačiau realybėje tobulų tiesiog nėra, ir kartais viskas, ko reikia, – tai kompromisas tarp mylimųjų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-01 09:33, atnaujinta 2018-02-20 16:31

Nepaisant to, kad kai kurios charakterio savybės tiesiog pavergia, vis dėlto trūkumų turi kiekvienas. Gera naujiena ta, kad kai kurie trūkumai labai lengvai gali virsti privalumais.

Pasak naujausio tyrimo, daugiau nei du trečdaliai moterų prisipažįsta kadaise bandžiusios paversti savo mylimąjį į svajonių jaunikaitį paprastu būdu – pakeisdamos partnerio aprangos stilių.

Tyrimo rezultatai taip pat atskleidė, kad vidutiniškai britėms prireikė 192 dienų tam, kad savo partnerį paverstų tokiu, kokiu moteris nori jį matyti.

Paklaustos, kodėl norėjo pakeisti savo partnerius, net 36 proc. moterų teigė, kad draugystės pradžioje gėdijosi būti viešumoje pamatytos su savo partneriu.

O gėdijosi moterys dėl šių priežasčių: 1) dėl aprangos stiliaus; 2) šukuosenos; 3) kvapo.

Paaiškėjo, kad beveik pusė moterų, norėdamos pakeisti partnerio išvaizdą, kasmet išleisdavo daugiau nei 2 tūkst. litų pirkdamos, jų nuomone, mylimiesiems tinkančius rūbus. Vidutiniškai moterys savo vyrams nupirkdavo net 21 drabužį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.