Penkios klaidos, kurių reikėtų vengti per pirmąjį pasimatymą

Jeigu jau ilgą laiką esate vieniša, o pirmieji pasimatymai kone visuomet tampa paskutiniais, laikas susimąstyti: galbūt kažką darote ne taip? Pradedant nuo visiško nesistengimo, baigiant persistengimu – kartais nė pačios to nesuvokdamos atstumiame mums patinkantį vaikiną. Pasistenkite vengti šių 5 klaidų, jeigu tikitės iš naujosios simpatijos sulaukti skambučio.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2013, 9:05 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:54 PM

Verčiate jį laukti. Jeigu manote, kad vėluoti yra madinga, turime jus nuliūdinti, mat taip elgdamosi ne tik paliekate blogą įspūdį apie savo prastus laiko organizavimo įgūdžius, bet ir rizikuojate būti nepakviesta į kitą pasimatymą. Pasistenkite į pasimatymą atvykti laiku ir jūsų punktualumas tikrai liks įvertintas.

Rengiatės provokuojančiai. Ne paslaptis, kad žmogų pasitinkame pagal jo išvaizdą. Nenuostabu, kad norite atrodyti pritrenkiančiai, tačiau jokiais būdais nepersistenkite – itin trumpi, vulgarūs apdarai gali pelnyti jums laisvo elgesio merginos etiketę. Per pirmąjį pasimatymą turėtumėte atrodyti tvarkingai, gražiai, ir, be abejo, jaustis patogiai. Nenuvertinkite siaurų džinsų ir puošnių marškinėlių galios – neretai tokia apranga yra efektyvesnė.

Ant veido – 3 sluoksniai makiažo. Jei vulgarūs apdarai per pirmąjį pasimatymą nežada nieko gero, tai pernelyg didelis kiekis makiažo – visiškas tabu. Kruopštus, minimalus makiažas padės pabrėžti natūralų jūsų grožį, neišdarkydamas veido bruožų ir nepaversdamas jūsų gyva lėle.

Kalbate apie kitus vyrus. Norite pakurstyti pavydą ir parodyti, kad jumis domisi ir kiti? Tai išties senamadiška ir šiais laikais ne itin veiksminga. Verčiau susitelkite į dabartinį draugą, leiskite jam pasijusti ypatingu. Pliurpalai apie buvusius mylimuosius tik įžeis jūsų naująjį partnerį.

Stengiatės būti kažkuo kitu. Vyrams patinka nuoširdžios moterys, tad nesistenkite jų akyse būti kažkuo, kuo nesate – yla iš maišo anksčiau ar vėliau vis vien išlįs. Šiaip ar taip, ar norėtumėte būti su žmogumi, kuriam patinkate ne jūs, o jūsų sudarytas įvaizdis?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.