Rusą prievarta išskyrė su juodaode žmona iš Kongo

Аnatolijus Panovas Čeliabinske – gana žinomas ir tarp merginų populiarus žmogus: tvirto sudėjimo, pečuitas, brutalus baikeris. Tačiau netikėtai šių metų rugsėjo mėnesį 40 metų viengungis vyras vedė. Bet ne saviškę uralietę, o juodaodę merginą iš Kongo. Tiesa, jaunavedžių laimė truko neilgai: ją aptemdė rusų valdininkai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2013, 7:54 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:54 AM

Iš pradžių A.Panovas plačiai šypsodamasis pasakojo apie savo pažintį su juodaode gražuole Audrėja, vestuves ir du su puse medaus mėnesio, kuriuos jiedu praleido kartu. Tačiau Anatolijus nusiminė, kai Audrėjai baigėsi viza ir ją, teisėtą ruso žmoną, federalinės migracijos tarnybos valdininkai išgrūdo iš šalies.

Dabar valdininkai penkis mėnesius analizuos dokumentus, o paskui nuspręs, suteikti afrikietei leidimą laikinai apsigyventi Rusijoje ar ne. A.Panovas jau spėjo apeiti visus Čeliabinsko valdininkus, buvo užsukęs ir pas žmogaus teisių gynėjus, varstė ir užsienio reikalų ministerijos duris, tačiau kaip į sieną.

„Du vienas kitą mylintys žmonės nori gyventi kartu, o man kalba apie kažkokias kvotas žmonai, - karščiavosi Anatolijus. – Aš kelis mėnesius sugaišau, kol surinkau reikiamus dokumentus vedyboms. O dabar mano mylimąją išsiuntė iš šalies ir reikia viską pradėti iš pradžių“.

Anatolijus ir Audrėja susipažino socialiniame tinkle. Vyras nusiuntė simpatiškai merginai savo nuotraukų, paskui dar. Parašė ir ji. Iš pradžių Anatolijus nebuvo užtikrintas, kad visose fotografijose ta pati mergina. Mat Audrėja atrodė labai skirtingai. Tačiau Anatolijaus afrikiečiai draugai, besimokantys Čeliabinske, atpažino, kad tai aktorė, kuri filmavosi keliuose serialuose Konge. Po mėnesio A.Panovas pasikvietė afrikietę į svečius ir ji sutiko. Anatolijus ilgai negalvodamas išsiuntė merginai 80 tūkst. rublių bilietams, nors su ja buvo pažįstamas tik neakivaizdžiai.

„Aš tada su draugais ruošiausi keliauti po Europą. Tačiau sužinojęs, kad Audrėja atvažiuoja, likau namuose. Pasakiau vaikinams: „atleiskite, nebevažiuosiu su jumis, nes sprendžiasi mano likimas“. Man dar prieš metus vienas astrologas prognozavo: „vesi merginą iš tolimos šalies!“ – juokiasi Anatolijus.

Jiems susitikus, dar oro uoste afrikietė pareiškė: jei jis į ją žiūri rimtai, ji pasilieka, jei ne – iš karto apsisuka...

Merginos giminaičiai iš Kongo tokiu Audrėjos poelgiu nesidžiaugia. Juk už nuotaką priklauso 5 - 6 tūkst. JAV dolerių išpirka, o rusas išsivedė ją dykai.

Anatolijaus ir Audrėjos vestuvėse šoko bemaž visi Čeliabinsko baikeriai. Baltas ilgas limuzinas važinėjo po miestą, kurį lydėjo riaumojantys motociklai. Tamsiaodė mergina, pasipuošusi sniego baltumo suknele ir nuometu, atrodė nepaprastai gražiai. Pirmosiomis bendro šeimyninio gyvenimo dienomis jauna žmona lepino vyrą kongiečių mėgstamu nacionaliniu patiekalu fufu – koše iš kukurūzų miltų ir virtų šakniavaisių. Anatolijaus džiaugsmui, Audrėja kepė jam ir žuvį. Tiesa, merginai nepaprastai patiko „McDonald‘s“. Bet kurią nuoskaudą ji gali atleisti dėl mėgstamų mėsainių arba gruzdintų bulvyčių pakuotės.

Rusijoje Andrėją labiausiai liūdina šaltas klimatas. Gegužės mėnesį afrikietė eidavo miegoti apsivilkusi sportinį kostiumą ir apsiklojusi dviem antklodėmis. „Atvedžiau ją į pirtį, o jos oda pasišiaušė, rankos ledinės, - stebėjosi Anatolijus. – Gatvėje penki laipsniai šilumos, o ji vis klausė manęs, kada žiema baigsis!“.

Nors tikros žiemos Audrėja Panova šiais metais greičiausiai neišvys. Ji laukia rusų valdininkų sprendimo karštame Konge. Ypač nekantraudama ji laukia vakaro, tikėdamasi bent keliolika minučių pakalbėti su vyru telefonu, nes labai prastas interneto ryšys šioje tolimoje šalyje.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.