Motinystės džiaugsmus nevaisinga moteris atrado rankose sūpuodama lėlę

Kai 46-erių Louise Keel sužinojo, kad niekuomet negalės susilaukti vaikų, jos širdis buvo sudaužyta į tūkstančius šipulių. Akla, neįgaliojo vežimėlyje sėdinti moteris niekaip negalėjo atsigauti po siaubingos žinios. Tačiau laimę ji galop atrado rankose sūpuodama 4 tūkst. litų vertės lėlę, kuri neįtikėtinai panaši į tikrą vaiką.

Motinystės džiaugsmus nevaisinga moteris atrado rankose sūpuodama lėlę.
Motinystės džiaugsmus nevaisinga moteris atrado rankose sūpuodama lėlę.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2013, 11:02 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:27 AM

Bertas (taip moteris pavadino savo lėlę) užima tokią didelę dalį Louise širdyje, kad ši ne tik įsivaizduoja jį esant tikru žmogumi, bet ir rūpinasi kaip savo sūnumi. Lėlė dalyvaus Louise ir jos gyvenimo partnerio, 48-erių Briano, vestuvėse. Jam paskirta ypatinga užduotis – Bertas taps žiedus nešančiu berniuku.

Apie pažintį su Louise Brianas teigia: „Kai mudu susipažinome, ji jau turėjo lėles. Tarp Louise ir Berto yra tvirtas ryšys, jie kartu dainuoja ir svajoja. Kai pasakiau Bertui, kad mudu su Louise ketiname tuoktis – jis nebuvo patenkintas. Spėju, kad jį apėmė pavydas. Tačiau svarbiausia tai, kad Louise gera su Bertu – džiaugiuosi, kad jis yra mūsų šeimos dalis.“

„Sužinojus, kad niekuomet negalėsiu sukurti šeimos, pajutau tuštumą viduje. Laimei, turiu Brianą ir Bertą – tai viskas, ko aš troškau“, – teigia Louise.

Bertas pagamintas iš specialios silikoninės medžiagos, tad jo oda, akys ir plaukai atrodo it gyvo berniuko. Louise „sūnus“ turi šviesius garbanotus plaukus, mielą apvalainą nosytę ir yra vos 70 centimetrų ūgio.

Louise dažnai keliauja su Bertu pasivaikščioti – aprengusi jį šiltais rūbais, įsodinusi į vežimėlį, Louise ir Bertas traukia link upės, kad pamaitintų antis.

Neįgali moteris turi dar dvi lėles: Leah-Rose ir Cassidy-Anne, kurios atrodo kaip kūdikiai. Kas rytą moteris prabunda kuo anksčiau ir skuba šildyti kūdikių maistelio, kad pamaitintų savo šeimą. Jos namuose gausu įvairių naujai iškeptoms mamytėms būtinų reikmenų. Louise savo lėlėms perka dovanas ir net dainuoja joms lopšines prieš einant miegoti.

„Mano vaikai suteikė man tiek džiaugsmo ir meilės, kiek patiria motina, pirmąjį kartą paėmusi savo kūdikį ant rankų“, – laimės neslepia Louise.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.