Eksperimentas: ar atlaikys išbandymus vaikiški vežimėliai?

LNK laidos „Padėkime augti“ eksperimente beieškant tinkamiausio vežimėlio kūdikiui sutikusios dalyvauti mamos vieningai teigia, kad išrinkti ratukus vaikui ne taip jau paprasta. „Noriu, kad vežimas būtų lengvas stumti, patogus nešti ir saugus vaikui“, - į savo  reikalavimus vežimui dėmesį atkreipė mama Gitana.

LNK laidos „Padėkime augti“ eksperimente beieškant tinkamiausio vežimėlio kūdikiui sutikusios dalyvauti mamos vieningai teigia, kad išrinkti ratukus vaikui ne taip jau paprasta.<br>LNK nuotr.
LNK laidos „Padėkime augti“ eksperimente beieškant tinkamiausio vežimėlio kūdikiui sutikusios dalyvauti mamos vieningai teigia, kad išrinkti ratukus vaikui ne taip jau paprasta.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2013, 11:30 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:46 AM

Kaip pasirinktiems mamų vežimėliams sekėsi atlaikyti išbandymus miško ir miesto keliuose, žiūrovai galės pamatyti jau šį šeštadienį laidoje „Padėkime augti“ per LNK.

Besilaukiančios mamytės eksperimento metu turėjo galimybę palyginti klasikinę bei sportinę važiuokles. Tai yra vienas svarbiausių kriterijų renkantis transporto priemonę būsimam mažyliui. Nuo pasirinktos važiuoklės priklauso ir tai, kaip vežimėlis riedės viena ar kita danga, ir ar bus patogus tėvams bei mažyliui.

Laida auginantiems vaikus taip pat kalbės apie šalčio sukeltas alergijas. Žiūrovai išgirs patarimus, kaip apsaugoti vaiko odą šaltu metų laiku, kaip išvengti suskirdusios odos, ką daryti, jei taip nutiko.

Su visuomenės sveikatos specialistais ir šioje laidoje bus kalbamasi apie sveikos mitybos svarbą mūsų vaikų kasdienoje, galimybes kūrybiškai vaikams pateikti žinias apie jų organizmui vertingas medžiagas. „Padėkime augti“ žaismingai kalbins mažuosius žiūrovus, bandydami patikrinti  jų žinias apie vitaminus ir paskelbs konkurso „Vitaminizuotas“ nugalėtojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.