Moters namuose vienu stogu dalijasi ir vyras, ir meilužis

„Žmonės galvoja, kad tai keista ir nepadoru, tačiau aš myliu abu vyrus ir negaliu pasirinkti tik vieno iš jų“, – teigia 2 vaikų motina Maria Butzki. Kadaise palikusi savo vyrą Paulą ji nė nenutuokė, kaip stipriai jo ilgėsis. Tačiau tuo pačiu metu ji neįsivaizdavo savo gyvenimo ir be naujojo meilužio Peterio Grumano.

Moters namuose vienu stogu dalijasi ir vyras ir meilužis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Moters namuose vienu stogu dalijasi ir vyras ir meilužis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2013, 8:53 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:28 AM

Tad vos tik tarp dviejų vyrų užsimezgė serialo verta draugystė, Maria sugalvojo gudrų planą – apgyvendino meilužį savo vyro namuose.

Dabar 33-ejų Maria, 37-erių Paulas, jų 16-metė dukra Laura ir 12-metė Amy vienu stogu dalijasi su Marios meilužiu, 36-erių Peteriu. Kaip bebūtų keista – jie save vadina viena didele ir laiminga šeima.

„Kai palikau Paulą mano širdyje atsivėrė didžiulė skylė. Bet vos tik pagalvodavau apie tai, kad niekuomet nebeišvysiu Peterio – mane apimdavo panika. Tad gyventi su abiem vyrais buvo vienintelė išeitis“, – praeities kančias prisimena M.Butzki.

Neįtikėtina, tačiau abu vyrai sutiko su aplinkinių prieštaringai vertinamu planu. Paulas, kalbėdamas apie žmonos meilužį, teigia: „Peteris – šaunus vyrukas. Kai Maria užmezgė su juo romaną, mano širdis sudužo į tūkstančius šipulių. Bet kai artimiau su juo susipažinau, supratau, kad turime daug ką bendro. Peteris, kaip ir aš, tiesiog dievina žvejybą, o ir vaikams jis – lyg antras tėtis.“ Peteris taip pat gerai atsiliepia apie vyrą, nuo kurio nuviliojo žmoną. „Mes sutariame tiesiog puikiai. Nesijaučiu taip, lyg dalinčiausi Maria – tarp mūsų nėra jokio pavydo, esame puiki komanda“, – teigia Peteris.

„Ir su kuriuo gi miegoti?“ – pamanytumėte. Pasirodo – nemiegoti išvis. Štai Peteris miega ant sofos, Paulas turi kambarį antrame aukšte, o Maria kambariu dalijasi su vyriausia dukra.

„Mes niekuomet nemiegame kartu. Neslepiu, kad myliuosi su abiem, tačiau su jais apie tai nediskutuoju. Jeigu Paulo nėra, mudu su Peteriu galime praleisti naktį kartu, jei nėra Peterio – su Paulu. Abu mano gyvenimo vyrai stengiasi negalvoti apie tai, ką aš veikiu, kai vieno iš jų nėra namuose“, – teigia Maria.

Mariai tebuvo 15, kai ji susipažino su Paulu viename iš mokyklos renginių. Porai susitikinėjant 2 metus, Maria neplanuotai pastojo. Paulas jai pasipiršo 7-ąjį nėštumo mėnesį ir jau netrukus jiedu susituokė. Praėjus 4 metams po pirmagimės Lauros, Maria pagimdė antrąją dukterį Amy. Tačiau 2006 metais pora patyrė santykių krizę.

„Buvo metas, kuomet Paulas nedirbo kone 6 mėnesius – tai išties kėlė didelį stresą, ėmėme mažiau mylėtis, tolome vienas nuo kito. Mes tiesiog praradome intymumą, kuris yra svarbus bet kuriuose santykiuose. Jaučiausi, lyg pamažu mes taptume nebe pora, o broliu ir seserimi.

Štai tuomet, pačiu netinkamiausiu laiku, Marios darbovietėje atsirado Peteris.

„Kažkas mus supažindino ir mes nusišypsojome vienas kitam... Tą akimirką pajutau, kad tarp mudviejų yra kažkoks ryšys. Iki tos akimirkos, kai sutikau Peterį, buvau laimingai ištekėjusi už savo mokyklos laikų meilės ir niekuomet nesitikėjau, kad atsidursiu kito vyro glėbyje“, – prisipažįsta Maria.

Peteris taip pat pamena tą lemtingąjį momentą, tvirtindamas, kad pajuto meilę iš pirmojo žvilgsnio. Visai netrukus pora ėmė susitikinėti slapčia. „Susitikdavome vietinėje kavinėje papietauti. Vieną dieną jis uždėjo savo ranką man ant šlaunies ir visas mano kūnas ėmė virpėti. Žinojau, kad norėti kito vyro yra nepadoru, tačiau jau netrukus mudu miegojome kartu“, – prisimena Maria.

Slaptas romanas truko kone metus, kuomet vieną dieną Paulas aptiko Peterio žinutes, rašytas Mariai. Tą kartą gudri moteris sugebėjo išsisukti, teigdama, kad jiedu tik draugai. Tačiau, Paulo nelaimei, po keleto mėnesių Peteris paliko savo žmoną ir persikraustė į kitą miesto galą, kad būtų arčiau savo naujos mylimosios.

„Su Peteriu vis artėjome. Kuomet Paulas išvyko į komandiruotę, Peteris gavo progą susipažinti su mūsų vaikais: jis nusivedė juos papietauti, apipirko, padovanojo jiems žaislų“, – prisimena moteris.

Tačiau per 2010 metų Valentino dieną Maria pajuto, kad nebegali ilgiau laikyti Peterio šešėlyje, ji ėmė jausti, kad laiminga jos ateitis – su likimo pasiųstu meilužiu. Maria prisipažino vyrui apie savo neištikimybę ir kaip mat išsikraustė pas Peterį, palikdama Paulą ir vaikus apimtus šoko.

Pirmaisiais mėnesiais po išsiskyrimo Paulas ir Maria vaikus prižiūrėdavo paeiliui. Maria tvirtina, jog jautėsi itin prastai dėl to, kad taršo ir griauna savo šeimą, tad kas dieną po darbo ji atvykdavo į namus, sutvarkydavo juos, pagamindavo valgyti Paului ir vaikams, o tuomet vykdavo nakvoti pas Peterį.

Paulas, prisimindamas situaciją, teigia: „Nepaisant to, kad jaučiausi sugniuždytas, nusprendžiau, visų pirma, galvoti apie vaikų gerovę. Žinojau, kad turime elgtis kaip suaugę žmonės. Pastebėjau, kad Peteris – nuoširdus vyrukas, kai vaikai būdavo su juo ir Maria, jis stengdavosi padaryti mūsų atžalas laimingas. Praėjus metams mano ir žmonos meilužio santykiai tapo itin draugiški, vis dažniau susėsdavome prie bendro stalo, ėmėme kartu atostogauti. Mudu su Peteriu kartą net išsiruošėme į žvejybą!“ – teigia Paulas.

2012 metais Peteriui teko išsikraustyti iš nuomojamo buto, tad jis apsistojo pas savo draugą, o Maria grįžo namo pas Paulą. „Tai turėjo būti laikina, be galo ilgėjausi Peterio, tačiau grįžusi namo jaučiausi tiesiog fantastiškai – juk taip gera būti su savo šeima. Nusprendžiau, kad kelio atgal nebėra, tad pasodinau abu mylimuosius prieš save ir pasakiau, kad negaliu gyventi be vieno iš jų“, – prisiminimais dalijasi Maria.

Moters laimei, vyrai tikino suprantantys situaciją. Peteris ir Paulas nebežiūrėjo vienas į kitą, kaip į konkurentą, anaiptol – jautė pagarbą ir netgi tapo draugais. O ir vaikai įprato turėti 2 tėčius. Ilgai nemąstę, abu vyrai sutiko su Marios mintimi visiems gyventi po vienu stogu.

Šiuo metu netradicinė šeima ieškosi didesnio būsto, mat senajame jiems tapo per ankšta.

Maria teigia, kad daugelis draugų ir artimųjų vis dar teisia juos už tokį sprendimą. „Daugelis žmonių yra šokiruoti, jiems susidaro klaidingas įspūdis, kad mes miegame trise.. Tačiau yra daug priežasčių, dėl kurių gyventi visiems kartu yra tiesiog geriau, pavyzdžiui, kai mudviejų su Paulu nebūna namuose, Peteris gali paimti vaikus iš mokyklos. Mes taip pat galime skirti daugiau laiko savo atžaloms, o ir sąskaitas apsimokėti dabar daug lengviau“, – prisipažįsta 2 vyrus mylinti moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.