Vietoj sužadėtuvių žiedo mylimajai – 1,5 milijono litų grynais

Meilės už pinigus nenusipirksi. Taip byloja liaudies išmintis. Tačiau turtuolis Kinijos gyventojas Meng Huangas tikrai žino, kad tai – toli gražu nėra tiesa. Turtingo statybų magnato sūnus apkaltintas tuo, kad užuot pasipiršęs mylimajai tradiciniu būdu, jis šią nusprendė tiesiog nusipirkti. Pasak Kinijos spaudos, vyriškis vietoje sužadėtuvių žiedo savo partnerei įteikė 18 krepšelių, pripildytų stambiomis kupiūromis. Teigiama, kad bendra dovanėlės suma – net 1,5 milijono litų, o svoris siekė daugiau nei 102 kilogramų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 17, 2013, 5:07 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:58 AM

27-erių M.Huangas nusamdė net 18 žmonių, kad šie visus 18 krepšių, pripildytų pinigais, įteiktų merginai jos prabangiuose namuose. „Ji man atstoja visą pasaulį ir aš norėjau jai įteikti pačią brangiausią dovaną, kokią tik galėjau įsivaizduoti“, – teigia iki ausų įsimylėjęs M.Huangas.

Ir tai – dar ne viskas. Ekscentriška dovana atkeliavo prabangiais „Maserati“ sportiniais automobiliais, tad buvo su džiaugsmu pasitikta ir priimta būsimosios nuotakos tėvų. M.Huango mylimoji Lin Sun, kuri taip pat yra kilusi iš turtingos šeimos, buvo išties patenkinta tokiu dosniu mylimojo gestu ir ją užgriuvusiu žiniasklaidos dėmesiu.

Tikima, kad šalyje tokio pobūdžio dovanos yra normali ir priimtina meilės išraiška, tačiau kinų kilmės internautai vis dėlto piktinasi tokiu M.Huango veiksmų planu. „Jis nusipirko sau žmoną ir tai yra tiesiog klaiku. Jei tarp jų iš tiesų būtų nuoširdūs ir tvirti jausmai, tuomet nė nereikėtų visos tos ekstravagancijos ir pompastiškumo. Jis nupigina save ir savo būsimą santuoką“, – teigia vienas iš komentatorių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.