Skiriasi tėvo valia sutuokta 8-erių mergaitė ir jos 14-metis vyras

Indijoje gyvenanti 8-erių metų mergaitė, kaip tikima, gali tapti jauniausia skyrybų procese dalyvavusia sutuoktine pasaulyje, po to, kai šios tėvas nusprendė nutraukti teisėtą mergaitės santuoką su jos 14-mečiu vyru.

Fatima Mangre.
Fatima Mangre.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-20 21:18, atnaujinta 2018-02-20 06:14

Fatima Mangre ištekėjo būdama vos 4-erių, nes šitaip tuo metu buvo nusprendęs jos tėvas Anilas, kuris dabar teigia besigailintis dėl savo sprendimo.

Kai po vestuvių ceremonijos praėjus 4 metams Fatimos sutuoktinio tėvai atvyko pasiimti mergaitės, Anilas pareiškė norįs, kad ši namuose liktų iki tol, kol jai sueis 18 metų.

Tačiau sprendimas neatiduoti mergaitės sukėlė pykčio ir nepasitenkinimo bangą iš Fatimos vyro šeimos, tad Anilui neliko nieko kito, kaip tik paskelbti apie vaikų skyrybas.

„Pagaliau supratau savo klaidą – ištekinti mažametę, dar nieko nesuprantančią dukrą buvo bloga mintis. Mano, kaip tėvo pareiga yra pasirūpinti, kad Fatima turėtų normalią vaikystę ir aš padarysiu viską, kad ji augtų kaip normalus vaikas saugioje aplinkoje“, – teigia Anilas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.