Vis dar verda diskusijos dėl V.Putino skyrybų

Ji vėl jo laukė namuose, o jis kaip paprastai... Jis neturi nė minutės

Vis dar verda diskusijos dėl V.Putino skyrybų.<br>AP nuotr.
Vis dar verda diskusijos dėl V.Putino skyrybų.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2013, 4:56 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:03 PM

„Tik pažiūrėkite į Vladimiro Putino darbų grafiką! Tuomet suprasite, kad jo gyvenimas, tikriausiai, deja, niekaip nesusijęs su šeiminiais santykiais“, - tvirtina Rusijos prezidento atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas.

„Jis pernelyg daug dirba. Mėginau jam paaiškinti, kad reikia ne tik dirbti, bet ir gyventi. Bet, deja...“ - su liūdesiu konstatavo Liudmila Putina.

Ir kas beliko daryti pirmajai Rusijos poniai? Skaityti namuose knygas ir naršyti po internetą? Juk išvažiuoti atostogų, nueiti į teatrą ir nepatekti į pirmuosius žiniasklaidos puslapius - neįmanoma. Gal užsiimti visuomenine veikla? Bet ir vėl patrauksi žurnalistų dėmesį.

L.Putina prisipažino, kad nemėgsta viešumo. Pavargusi nuo vienatvės „auksiniame narvelyje“, ji matė tik viena išeitį - išsiskirti. Apie tai interviu Rusijos televizijos kanalui „Dožd“ („Lietus“) papasakojo šalies prezidentą V.Putiną, jo šeimą seniai ir gerai pažįstanti Liudmila Narusova, - velionio Sankt Peterburgo mero Anatolijaus Sobčiako žmona ir dar neseniai „aukštuomenės liūte“ vadintos Ksenijos Sobčiak motina.

„Skyrybų iniciatorė buvo Liudmila Putina. Žinau, kad Vladimirui Vladimirovičiui buvo sunku priimti šį sprendimą. Nors dėl didžiulio darbo krūvio prezidentas mažai bendravo su žmona, bet nutraukti santykius su moterimi, kuri paskyrė jam beveik 30 savo gyvenimo metų ir pagimdė dvi dukteris, buvo sunku. Bet Rusijos prezidentas pasielgė kilniaširdiškai ir patenkino norą sutuoktinės, pavargusios nuo „pirmosios ponios“ gyvenimo“, - minėtame interviu sakė L.Narusova.

Ar ji sakė tiesą? Sunku pasakyti. Aišku tik tiek, kad Rusijos prezidento V.Putino ir buvusios pirmosios šalies ponios L.Putinos skyrybos dar ilgai nedings iš žiniasklaidos akiračio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.