Neeilinę 27-erių moters ir 72-ejų vyro meilę vainikavo kūdikis

Zhang Feng buvo vos 23-eji, kai ji viešai papasakojo apie savo meilę 68-erių Wenui Changlinui. Tai išties netradicinė šeima – dabar 27-erių Zhang ir 72-ejų Wengas ne tik mėgaujasi šeimynine laime, bet ir sūpuoja mažylį, vardu Tianas. Nepaisant to, kad šalia savo vyro Zhang atrodo kaip jo anūkė – nuo veido nedingstančios šypsenos byloja, kad porai nė motais, kaip jie atrodo iš šono.

Neeilinę 27-erių moters ir 72-ejų vyro meilę vainikavo kūdikis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Neeilinę 27-erių moters ir 72-ejų vyro meilę vainikavo kūdikis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 10, 2013, 9:05 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 9:32 PM

„Esu įpratęs prie paniekos kupinų žvilgsnių, tačiau visų svarbiausia yra tai, kad mes mylime vienas kitą ir kad sugebėjau Zhang padovanoti kūdikį, kurio ji taip stipriai troško“, – teigia Wengas.

Pora susipažino kiek neįprastai. 2001 metais, Zhang ir jos tėvas sunkiai sirgo, tad jiems buvo reikalinga nuolatinė priežiūra. Gydytoju dirbantis Wengas tuomet atsikraustė į šeimynos namus, kad galėtų juos slaugyti. Kartu su šeima jis pragyveno net 5-erius metus, kol vieną dieną užgeso Zhang tėvo gyvybė. Netektis tik dar labiau suartino merginą ir jos gydytoją, šalia kurio ši ėmė jaustis saugiai ir patikimai. „Jis taip nuoširdžiai rūpinosi manimi, kad nė pati to nesuprasdama ėmiau jam jausti šiltus jausmus, supratau, kad jis – man skirtas vyras“, – prisiminimais dalinosi Zhang.

Ir tai – toli gražu nėra netikėtumų pabaiga. Zhang taip pamilo Wengą, kad padarė vienintelį jos atžvilgiu teisingą sprendimą – ėmė ir pasipiršo savo gydytojui. „Norėčiau pasilikti ir rūpintis tavimi. Norėčiau gyventi kartu su tavimi“, – tuomet prisipažino Zhang.

Mergina sugaišo net 3 metus, kol įtikino savo šeimą ir Wengą, kad sprendimą priėmė būdama sveiko proto. Žinoma, jaunos merginos šeima itin pergyveno dėl to, kad ši negali susirasti savo amžiaus jaunikaičio. O ir Wengas nebuvo įsitikinęs, ar vesti 45 metais jaunesnę merginą – gera mintis. „Dvejojau, nes tarp mūsų – itin didelis amžiaus skirtumas, kaimynai laidė piktas kalbas, o Zhang motina prieštaravo vestuvėms“, – pamena Wengas.

Laimei, įsimylėjėlių santuoka buvo įteisinta praėjusių metų balandžio mėnesį. O štai dabar Wengas tikina esąs laimingiausias vyras pasaulyje. Nepaisant to, kad kadaise jau buvo vedęs ir su pirmąja žmona susilaukė net 4 vaikų, W.Changlinas tvirtina, kad ši santuoka jam suteikė tiek džiaugsmo, kiek šis niekuomet nėra jautęs, o sūnų neseniai pagimdžiusi Zhang taip pat tikina kasdien tampanti vis laimingesnė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.