5 būdai pagerinti santykius su mylimuoju

Jeigu pastaruoju metu ilgai puoselėti santykiai ėmė nebedžiuginti, tačiau šilti jausmai mylimajam vis dar glūdi širdyje, metas pasvarstyti apie šiokius tokius pokyčius. Yra daugelis būdų, kaip sutvirtinti ryšį su mylimuoju ir pagerinti tarpusavio santykius. Pateikiame 5 patarimus, galbūt išgelbėsiančius jūsų santykius.

Net jeigu šiuo metu virš santykių tvyro tamsus debesis, prisiminkite, kad nėra namų be dūmų.<br>123rf nuotr.
Net jeigu šiuo metu virš santykių tvyro tamsus debesis, prisiminkite, kad nėra namų be dūmų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-11 16:13, atnaujinta 2018-02-19 21:13

Nesistenkite pakeisti savo partnerio. Jeigu tikitės, kad pavyks pakeisti tam tikrus mylimojo įpročius ar požiūrį, kuriuo jis vadovaujasi jau metų metus – veikiausiai puoselėjate tuščias viltis. Verčiau pasinaudokite kitokia taktika – motyvuokite mylimą žmogų stengtis. Atsiverkite jam ir pasakykite, kad šiokie tokie pokyčiai pagerintų jūsų santykius.

Žinokite partnerio tikslus. Suraskite laiko pokalbiui apie ilgalaikius savo mylimojo tikslus, taip pat pasipasakokite apie savuosius. Puiku, jeigu judviejų tikslai – tokie patys, juk judėti ta pačia linkme kartu yra kur kas lengviau, nei po vieną.

Nesipiktinkite dėl smulkmenų. Juk suprantate, kad tobulų žmonių nėra, tad kitą kartą, kai jūsų partneris pamirš išmesti šiukšles ar paliks mašiną be degalų – nekelkite vėjo. Verčiau išsiaiškinkite, kodėl taip nutiko. Nepulkite teisti ar priekaištauti, gali būti, kad mylimas žmogus tiesiog turėjo kitų rūpesčių ir kasdieniai vargai jam visai išgaravo iš galvos.

Prisiimkite atsakomybę už savo elgesį. Jeigu peržengėte ribą – pripažinkite tai. Jeigu įskaudinote partnerį – tiesiog atsiprašykite. Paminkite principus ir nusileiskite, jeigu giliai širdyje žinote, kad esate neteisus. Tokie veiksmai apsaugos jus nuo užsitęsusių konfliktų ir pykčių.

Tikėkite, kad viskas – tik į gerą. Net jeigu šiuo metu virš santykių tvyro tamsus debesis, prisiminkite, kad nėra namų be dūmų. Atminkite, kad kai kurie sunkumai tik dar labiau suartina partnerius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio