Prisiminimai apie mylimąją – širdį virpinančiose nuotraukose

Kai Benas Nunery ir jo žmona Ali 2009 metais atšoko savo vestuves, fotosesiją jie nusprendė surengti savo naujuose, dar visiškai tuščiuose namuose. Deja, jų laimė truko labai trumpai – 2011 metais, būdama vos 31-erių, Ali pralaimėjo kovą su vėžiu. Ir tik praėjus keleriems metams Benas ir jo bei Ali dukra Olivia galų gale nusprendė paleisti savo senąjį gyvenimą – išsikraustyti į naujus namus. O su senaisiais atsisveikinti jie nusprendė pačiu gražiausiu būdu – atkurdami gražiausias akimirkas tokioje pačioje fotosesijoje, kaip ir lemtingąją vestuvių dieną. Tik šį karta prie Beno glaudėsi nebe žmona, o jo dukra.

Prisiminimai apie mylimąją - širdį virpinančiose nuotraukose.<br>Melanie Tracy Pace nuotr.
Prisiminimai apie mylimąją - širdį virpinančiose nuotraukose.<br>Melanie Tracy Pace nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-17 20:53, atnaujinta 2018-02-19 19:00

Atsisveikinimą įamžino Ali sesuo Melanie – kadaise fotografavusi jaunuosius per gražiausią jų gyvenimo šventę.

„Daugelis žmonių manęs klausia, kaip jaučiausi dalyvaudamas tokioje pačioje fotosesijoje, kaip ir prieš puspenktų metų, kuomet šalia savęs glaudžiau žmoną. Noriu, kad žmonės žinotų, jog šis pasakojimas – ne apie skausmą, netektį ir širdgėlą. Taip, šios emocijos mane lydėjo ilgą laiką, tačiau dabar tenoriu, kad šiose nuotraukose atsispindėtų meilė“, – apie savo potyrius po fotosesijos pasakojo žmonos netekęs Benas.

Ali sesuo Melanie užsiminė, kad dažnai sulaukia ženklų iš savo velionės sesers, teigdama, kad kartais, lyg iš niekur, ima kristi plunksnos. Ir kai per fotosesiją mažoji Olivia pakėlė ant žemės nukritusią plunksną, Melanie negalėjo sutramdyti savo ašarų. „Labas, sese! Džiaugiuosi, kad pasirodei šioje fotosesijoje“, – tuo metu su jauduliu prabilo Melanie.

Aprašydamas savo potyrius, Benas paminėjo, kad net ir po mirties jautė Ali buvimą šalia, jų namuose. Vis dėlto iškart po fotosesijos Benas ir Olivia persikėlė į naujus namus, kad pradėtų naująjį gyvenimo etapą. Jis teigia, kad prisiminimai apie mylimą žmoną gyvena ne senajame name, o kartu su juo bei Olivia – jų širdyse.

„Mūsų likimas – vingiuotas ir neaiškus, tačiau mes visuomet galėsime pažvelgti į šias nuotraukas ir pasidžiaugti tuo, ką kadaise turėjome. Visuomet žinosiu, kad buvo tokia vieta, kurioje jaučiausi laimingiausias vyras pasaulyje, net jei tai tetruko labai trumpai“, – teigė Benas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.