Po netikėtos pažinties – paieškos interneto platybėse

„Surask mane“ – tokie buvo paskutiniai žodžiai, kuriuos iš pirmąjį kartą sutiktos savo svajonių merginos lūpų išgirdo Reese'as McKee. Beviltiškas romantikas niekaip negalėjo pamiršti pažinties su Katie. Jo nelaimei, vieninteliai dalykai, kuriuos jis žinojo apie iš pirmo žvilgsnio įsimylėtą merginą, buvo jos vardas ir valstija, kurioje ši gyvena.

Po netikėtos pažinties - paieškos interneto platybėse.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Po netikėtos pažinties - paieškos interneto platybėse.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 27, 2013, 4:24 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:34 PM

Sumanus vaikinas nuleisti rankų nė neketino – pasinaudodamas internetine erdve jis surengė merginos paieškas, į kurias įsitraukė vaikino pagalbos šauksmą išgirdę internautai.

Reese'as Katie sutiko per Naujųjų metų išvakares Hon Konge. Mergina sėdėjo ant šaligatvio ir gailiai verkė, mat niekaip negalėjo rasti savo draugų. Tačiau Reese'o humoro jausmas vis dėlto pralinksmino merginą. Naujuosius metus porelė pasitiko drauge. Prieš išsiskiriat Reese'as nufotografavo Katie atminimui, o šioji jam teištarė: „Surask mane.“

Kitą rytą Reese'as suvokė, kad žūtbūt privalo surasti Katie. Vaikinas žinojo, kad tikimybė, jog jiedu su Katie dar kartą pamatys vienas kitą – viena iš milijono, tačiau Reese'o tai negąsdino. Jis nusprendė paieškas tęsti tol, kol šios atneš vaisių. O ilgai laukti tikrai nereikėjo – į pagalbą stoję internautai kaip mat surado tikrąją Katie. Deja, šitoks dėmesys merginai susižavėjimo nekėlė – ji, bombarduojama šimtų žinučių, nedelsdama išsitrynė savo paskyras iš įvairių socialinių tinklų.

Reese'o paieškos susilaukė ir žiniasklaidos dėmesio. Nepaisant to, kad jis atsisakė pasirodyti daugelyje televizijos laidų, jo istorija užsienio žiniasklaidoje tapo tikra sensacija. Dar ir dabar vaikinas prisipažįsta nesitikėjęs susilaukti tiek dėmesio.

„Mes suradome merginą. Tiesa, ji panaikino visas savo paskyras socialiniuose tinkluose. Panašu, kad ji nenorėjo būti rasta“, – teigia Reese'as. Tačiau portalas „MailOnline“, kalbinęs pačią Katie, tvirtina, kad 20-metė laukia, kuomet šis vaikinas susisieks su ja.

„Dar neapsisprendžiau, ar jis man patinka. Vis dar laukiu, kol jis parašys man. Šiuo metu neturiu vaikino, tačiau nuo kitų komentarų susilaikysiu. Bent jau iki tol, kol pamatysiu Reese'ą. Galbūt netgi sutiksiu pasimatyti“, – teigia Katie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.