Po sužadėtuvių Paryžiuje verslininkas D.Rašimas ir J.Gafarovaitė vestuves iškėlė Jamaikoje

Susižadėję Paryžiuje vizažo meistrė Justina Gafarovaitė (21 m.) ir verslininkas Dominykas Rašimas (29 m.) norėjo nepakartojamų vestuvių įspūdžių, tad pasirinko Karibų salą.

Vestuvių akimirka.<br>D.Gražio nuotr.
Vestuvių akimirka.<br>D.Gražio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-30 14:17, atnaujinta 2018-02-19 16:03

Pasidomėjusi, kiek kainuotų iškelti vestuves Lietuvoje, pora suprato, kad be 50 tūkstančių litų neišsiverstų.

„Nesame materialistai, draugams pasirodyti irgi netroškome – svarbiausia buvo dviejų žmonių šventė“, – sakė Justina.

Įsimylėjėliai planavo pakeliauti po Ameriką, tad sumanė per viešnagę ir susituokti. Galbūt Las Vegase? Tikrai ne – Justina dėkinga vestuvių planuotojai už patarimą nesirinkti šios neromantiškos vietos.

Netoli Amerikos – Jamaika. Ten ir buvo pusmetį iki sutuoktuvių pradėti pasirengimo darbai, tiesa, internetu.

Kodėl Jamaika? Dominykui patiko Vytauto Kernagio daina „Santechnikas iš Ukmergės“, kurioje dainuojama apie Jamaiką.

Pasiruošimas neužtruko – internete viešbučio pateikiamame lankstinuke pakako pažymėti varneles prie norimos puokštės, vaišių, gėrimų ir kitų šventės smulkmenų.

Iš pradžių Justina nerimavo, kad atostogos Amerikoje iki vestuvių jai bus neramios. Ir kaip ji džiaugėsi, kad mėgaudamasi svečia didžiule šalimi net pamiršdavo, jog jos laukia lemtinga diena.

Tiesa, skraidydama po Ameriką Justina visur vežiojosi savo vestuvinę suknelę, batelius ir grožio smulkmenas, be kurių tokią dieną neįmanoma išsiversti. Neduok Dieve, dings bagažas!

Ir suknelę siūdinosi puošnią, bet tokią, kad būtų galima suvynioti rankiniame bagaže. Tiesa, ne vieną, o net tris. Vieną jai modeliavo meistrė Daiva Tarakanovaitė, o dar dvi – dizainerė Viktorija Jakučinskaitė.

Kam tiek daug? Kad būtų galima padaryti nuostabių nuotraukų. Fotosesija vyko net kelias dienas – pora keliavo po Jamaiką vilkėdama vestuviniais drabužiais. Nuotaika buvo puiki, o ją dar pakeldavo sutikti atsipalaidavę vietos gyventojai.

Jamaikoje Justina su Dominyku viską buvo užsisakę Montego Bėjaus miesto viešbutyje „Saint James Resort“.

Išvydę grakščią pavėsinę ant jūros kranto abu buvo patenkinti. Per vestuves liepos 13-ąją skambėjo dainininko Bobo Marley regis.

Liudytoju buvo iš Amerikos atskridęs bičiulis. Tiesa, jis išsiskyrė su mergina, tad nebeliko liudytojos. Ne bėda – ja pabuvo viešbučio darbuotoja, taip pavergusi nuoširdumu, kad jaunieji ją ir šventinės vakarienės pakvietė.

Įsimintinas akimirkas įamžino bičiulis fotografas Darius Gražys iš Vilniaus. Mat viešbučio siūlomų fotografų darbai nuotakos nežavėjo. Be to, stebino kaina – apie 7 tūkstančius litų.

„Darius man ruošiantis ir suknelę padėjo užsegti – labai džiaugiausi, kad į vestuves pakviečiau draugą profesionalą“, – sakė Justina.

Savaitė viešnagės ir vestuvės Jamaikoje, bilietai iš Majamio porai kainavo apie 30 tūkstančių litų. Jaunavedžiai mano, už tokią sumą tiek įspūdžių ir tokio malonumo Lietuvoje tikrai nebūtų patyrę.

Justina ir Dominykas mėgsta keliauti, yra ragavę prabangos, tad moka vertinti tokius dalykus. Viešbutis, jo aplinka buvo nuostabiai gražūs.

„Maistas irgi buvo puikus. Mes praleidome savaitę rojuje. Aš taip ir norėjau – pabūti princese. O įspūdžių sukaupėme tiek, kad tikrai turėsime ką papasakoti savo vaikams“, – džiaugėsi Justina.

Ar jos neerzino kiti viešbučio svečiai? Jaunieji pasirinko išskirtiniams svečiams skirtą viešbučio dalį, kurioje apsistoja pasaulinio garso žvaigždės, tad ramiai galėjo mėgautis privatumu, savo baseinu, paslaugiu aptarnavimu.

Daugiau skaitykite žurnale „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: atakos Charkive ir naujas Rusijos gynybos ministras