Kodėl atlikėją G.Lebedevą mylimasis vadina striptizo šokėja?

Londono olimpinių žaidynių graikų-romėnų imtynių bronzos medalio laimėtojas Aleksandras Kazakevičius (27 m.) vis dažniau pasvarsto apie atžalas. Prieš du mėnesius su šalies kūno rengybos vicečempione, popgrupės „Kitokios“ atlikėja Greta Lebedeva (24 m.) po vienu stogu apsigyvenęs imtynininkas norėtų su ja susilaukti vaikų. Imtynininkas svarstė, kad tokiu būdu mylimąją sustabdytų siekti pergalių varžybose, kurios jam primena striptizo vakarėlius.

Imtynininkui A.Kazakevičiui draugai juokais pataria planuoti šeimos pagausėjimą, kad jo mylimoji G.Lebedeva nebeturėtų laiko varžyboms.<br>M.Kulbio nuotr.
Imtynininkui A.Kazakevičiui draugai juokais pataria planuoti šeimos pagausėjimą, kad jo mylimoji G.Lebedeva nebeturėtų laiko varžyboms.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2014, 5:02 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:30 AM

Aleksandras nenori, kad į išpuoselėtą ir sportišką jo mylimosios kūną žiūrėtų kiti vyrai.

Olimpiečiui A.Kazakevičiui dainininkė į akį krito prieš pustrečių metų po grupės „Kitokios“ koncerto. Tačiau mergina ne iš karto tapo sportininko širdies drauge.

Po koncerto Aleksandras tik nusifotografavo su G.Lebedeva ir jos kolege Indre Burlinskaite, dainininkės sportininkui įteikė grupės lankstinuką, kurį jis saugo iki šiol.

Vėliau Aleksandras socialiniame tinkle bandė kviesti Gretą į pasimatymus, bet ji atsisakydavo.

Tuo metu mergina draugavo su kitu vaikinu.

Bet likimas ją vis tiek vieną dieną suvedė su imtynininku. Kaip tai nutiko?

Ir kodėl netrukus Aleksandras Gretai pasakė: „Pakaks susitikinėti – arba rimtai draugaujame, arba iš viso nutraukiame ryšius.“

Ką pamanė Greta, išgirdusi tokį ultimatumą? Ir kodėl dabar, pats būdamas tituluotas sportininkas, A.Kazakevičius nori uždrausti mylimajai dalyvauti kūno rengybos varžybose? Kodėl jos vyrui primena striptizo pasirodymus?

Kaip pora ketina išspręsti bręstanti konfliktą, kai vyras nenori, jog jo moteris savo išpuoselėtą kūną demonstruotų svetimiems vyrams?  

Apie tai skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto " priede „Gyvenimo būdas".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.