V.Janukovyčiaus gyvenime – dvi moterys

Viktoro Janukovyčiaus asmeninis gyvenimas daugelį sudomino ne ką mažiau, nei, šaliai balansuojant prie nemokumo ribos, susikrauti turtai. Visai neseniai portalas Newsru.ua pranešė, kad V.Janukovyčių jau daugelį metų sieja romantiški ryšiai su 39-erių Liubov Poležai, su kuria jis gyveno Mežyhirjos viloje. Rodos, naują meilės lizdelį susisukęs buvęs Ukrainos prezidentas visai pamiršo, kad jis – santuokos saitais vis dar sujungtas su teisėta žmona Liudmila Janukovyč.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-27 06:35, atnaujinta 2018-02-15 21:52

„Prieš jus buvusio Ukrainos vadovo V.Janukovyčiaus partnerė L.Poležai, kilusi iš Jenakijevės. Ji yra V.Janukovyčiaus virėjos Nadeždos Marincevos, apie kurią jau rašėme, kai tyrinėjome keistą V.Janukovyčiaus užsakyto skrydžio į Davosą keleivių sąrašą, sesuo“, – taip savo „Facebook“ paskyroje paskelbė „Ukrainskaja pravda“ žurnalistas Sergejus Leščenka.

SPA centrą valdanti ir labdaringa veikla užsiimanti L.Poležai V.Janukovyčiui priklausančioje Mežyhirjės viloje gyveno kartu su savo 12 metų dukterimi iš ankstesnės santuokos. Maidano aktyvistai tiki, kad buvęs Ukrainos prezidentas dosniai rėmė labdaros fondą  „The Path of the Future“, priklausantį L.Poležai.

Primename, kad artimus ryšius su neoficialia žmona vadinama L.Poležai palaikantis V.Janukovyčius vis dar nėra oficialiai išsiskyręs su savo teisėta partnere, 64-erių L.Janukovyč, su kuria aukso žiedus sumainė daugiau nei prieš 40 metų.

Liudmila ir Viktoras susipažino Jenakijevės metalurgijos fabrike, dar 8-ajame dešimtmetyje. Tiesa, pažinties aplinkybės kiek priminė romantinį filmą. Per incidentą fabrike Liudmilai Nastenko ant kojos užkrito plyta, tad abejingas negalėjęs likti dujininkas Viktoras kaipmat suskubo pagelbėti nukentėjusiai moteriai.

Tą lemtingą dieną buvo padėti pamatai Janukovyčių santykiams, o po trejų metų įsimylėjėliai vienas kitą jau vadino vyru ir žmona. Sutuoktiniai susilaukė dviejų sūnų – Aleksandro (1973 m.), milijardinius turtus susižėrusio verslininko, ir Viktoro (1981 m.) – šis pasuko į politiką, yra Aukščiausiosios Rados deputatas, Regionų partijos narys.

Priešingai nei vyras, Liudmila visuomet stengėsi būti šešėlyje – pirmoji Ukrainos ponia nemėgo viešumos ir norėjo likti nepastebėta, pasirodydavo tik kai kuriuose oficialiuose renginiuose, šitaip palaikydama savo vyrą. Namų šeimininkės gyvenimą Donecke pasirinkusi moteris visuomet labiau rūpinosi savo sūnumis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.