V.Kvietkausko širdį pavergė dar viena blondinė

Buvęs Seimo narys, televizijos laidų vedėjas, o dabar radijo laidas rengiantis Vytautas Kvietkauskas (62 m.) neatpažįstamai atjaunėjęs, sportiškas ir elegantiškas. Į praėjusį savaitgalį vykusią Palangos kurorto šventę, kurioje oficialiai paskelbtas vasaros sezono atidarymas, žurnalistą atlydėjo nauja draugė. Ji – taip pat blondinė, kaip ir antroji V.Kvietkausko žmona.

Daugiau nuotraukų (1)

Toma Aleksėjūnaitė

May 24, 2014, 12:18 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:57 PM

Kaip rašo "Lietuvos ryto" priedas "Gyvenimo būdas", prie žurnalistikos grįžęs V.Kvietkauskas prisipažino nesąs Palangos gerbėjas, labiau mėgsta ilsėtis Nidoje, nes turi kur apsistoti. Šįkart jis derino darbą ir poilsį. Radijuje laidą „LRT aktualijų studija“ vedantis žurnalistas pasirinko temą apie vasaros sezono pradžią.

Nutaręs šią laidą vesti iš Klaipėdos radijo studijos, vyras prieš tai nuvyko pasižvalgyti po Palangą, kad galėtų iš arti pamatyti, kaip vyksta šventė.

„Kas ta žavinga moteris? Ar tai nauja jūsų draugė?“ – išgirdęs šį klausimą V.Kvietkauskas pagyvėjo: „Taip, tai mano draugė.“

Tačiau nuo pašalinių akių savo draugystę saugantis vyras nenorėjo išduoti mylimosios vardo, teigė, kad tai – jo asmeninis reikalas.

Praėjusį rudenį su žmona išsiskyrusį V.Kvietkauską dažnai lydi žavingos moterys. Pavyzdžiui, šiemet vasario 14-ąją Justės Arlauskaitės-Jazzu ir Leonido Somovo atliekamų meilės dainų V.Kvietkauskas klausėsi su verslininke I.Maroziene, beje, taip pat šviesiaplauke.

Vėliau jie kartu linksminosi vakarėlyje viename sostinės restoranų.

Žurnalistas V.Kvietkauskas su dešimčia metų jaunesne antrąja žmona Vilma užaugino dukrą Ievą Mariją ir sūnų Vytautą Paulių.

Praėjusių metų rudenį jie pasuko skirtingais keliais. Santuoka iširo abipusiu susitarimu, aptarus turto dalybų klausimą.

Solinio dainavimo specialybę įgijusi V.Kvietkauskienė gilinosi į ekonomiką – ją studijavo Tarptautinio verslo mokykloje Vilniaus universitete, yra vadovavusi savo vyro Vytauto įkurtai Vilniaus televizijai, o vėliau buvo vienos nekilnojamojo turto bendrovės direktorė.

Prieš keletą metų V.Kvietkauskienė iš tamsiaplaukės tapo šviesiaplauke ir pradėjo intensyviai sportuoti. Bičiulių ji netgi buvo praminta Holivudo gražuole.

Moteriai teko sklaidyti abejones dėl neva jai atliktų grožio operacijų. „Puiki išvaizda – mano pačios pastangomis. Pradėjau sportuoti – man skaudėjo nugarą, todėl nutariau pastiprinti raumenis. Pajutau, kaip malonu tai daryti“, – prieš porą metų pasakojo V.Kvietkauskienė.

Netrukus jos santuoka su V.Kvietkausku subyrėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.