Vaiva Budraitytė: „Man ant peties verkia ir moterys, ir vyrai“

Astrologė ir būrėja 53 metų Vaiva Budraitytė per gyvenimą prisižiūrėjo daug skausmingų išgyvenimų, kuriuos sukėlė iš pirmo žvilgsnio nekalti vasaros romanai.

Būrėja V.Budraitytė su vyru G.Naujoku dažnai guodžia nelaimingą meilę patyrusius vyrus ar moteris.<br>T.Bauro nuotr.
Būrėja V.Budraitytė su vyru G.Naujoku dažnai guodžia nelaimingą meilę patyrusius vyrus ar moteris.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

Jul 14, 2014, 2:58 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:03 AM

„Pažįstu ne vieną moterį, kuri nuvažiavusi į Turkiją ar Egiptą praktikuoja sekso turizmą. Ir šauniai praleidžia laiką. Apie jos siautulius nė šuo nesuloja.

Tačiau baisu, kai moterys įsimyli. Lietuviški vasaros romanai neretai nepalieka skaudžių pasekmių, tačiau tragedijos prasideda, kai įsimylėjusios lietuvės sugalvoja tuoktis su rytiečiais", - kalbėjo būrėja.

Susižavėjusios dažnai gerokai jaunesniais užsieniečiais, jos ryžtasi net skyryboms. Tačiau niekam ne paslaptis, kad Rytų šalių gyventojai yra suinteresuoti materialinėmis gėrybėmis ir Europos Sąjungos dokumentais. Apie rimtus santykius negalvoja.

„Kiekvieno žmogaus horoskope yra kelios pavojingos dienos metuose, tad jei neatsakingai netinkamu metu elgsiesi, gali sugriauti visą gyvenimo struktūrą, statytą daugelį metų. Taip pat sugriauti tėvų, vaikų, sutuoktinio gyvenimą.

Pažįstu solidžią, pasiturinčią moterį, kuri pametė galvą dėl 25 metų indo. Moteris įtikėjo, jog meilužis ima iš jos pinigus todėl, kad myli. Pasakojo džiaugdamasi, jog kažkokia anglė indui siūlė turtus, santuoką ir pasą, tačiau jis iš jos nieko neėmė, nes jos nemylėjo. Pamišusi iš meilės moteris šventai tikėjo tokiomis pasakomis.

Kita lietuvė Anglijoje, vaikščiodama su ekskursija po rūmus, susipažino su libaniečiu. Greitai jie tapo artimi.

Ir astrologija, ir kortos rodė, kad tas ryšys – apgaulė. Po pusmečio ta moteris pas mane grįžo ir pasakė, kad libanietis, kai baigė galioti jo pasas, nuėjo į ambasadą ir pasiėmė dokumentus kita pavarde", - pasakojo astrologė.

Moterims ji linki nekvailioti, negriauti šeimos. Žmonės, pasak jos, turi suprasti, kad tai – tik atostogos ir hormonų siautėjimas. Tai neturi nieko bendra su tikra meile.

Lygiai tas pat ir dėl vyrų.

„Lietuviai mėgsta lytines aistras tenkinti sanatorijose. Ne paslaptis, kad Druskininkuose yra daug rusių, baltarusių, kurios be skrupulų kabinasi vyrams ant kaklo ir nesvarbu, kad jis vedęs ir turi penkis vaikus.

Būna, grįžta vyras iš sanatorijos, o jį atsiveja aistringoji slavė ir praneša, kad laukiasi. Jos linkusios isteriškai kabintis į atlapus, net ateina į namus. Žinau atvejį, kai keturi brandūs vyrai išvyko atostogauti, prisiminti jaunystės laikų. Susipažino su rusaitėmis. Netrukus du vyrai išsituokė.

Mano nuomone, 99,9 procento vasaros romanų prie gero nepriveda ir tikrai nesibaigia laime.

Man ant peties verkia ir vyrai, ir moterys. Apie vasaros romanus galiu knygas rašyti. Pasekmės baisios, nes viskas, ką gyvenime pasiekei, gali subyrėti kaip kortų namelis“, - patirtimi dalijosi V.Budraitytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.