Dainininkė I. Kazlauskaitė žino, kaip atsispirti vasaros romanui

Dainininkė Ingrida Kazlauskaitė (30 m.) nėra išgyvenusi vasaros romano saldaus svaigulio ar nusivylimo kartėlio. Tačiau nemano, kad dėl to gyvenime daug prarado. Ištikimybę vertinanti atlikėja mano, jog trumpalaikė aistra sukelia daugiau skausmo negu palaimos. Šios vasaros atostogas Ingrida praleido Amerikoje su mylimuoju.

Dainininkė I.Kazlauskaitė mano, kad į neištikimybę pasukęs žmogus patiria trumpą palaimą, tačiau neretai prisidaro daug bėdų, įskaudina artimuosius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Dainininkė I.Kazlauskaitė mano, kad į neištikimybę pasukęs žmogus patiria trumpą palaimą, tačiau neretai prisidaro daug bėdų, įskaudina artimuosius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

Jul 17, 2014, 8:08 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 9:52 PM

– Ką manote apie vasaros romanų mėgėjus?

Jei tokį romaną suka turintys antrą pusę žmonės, vertinu neigiamai. Bet jei per atostogas susižavėjimą vienas kitu pajunta du vieniši žmonės, manau, kad tai yra romantiška.

- Ar manote, kad iš vasaros romanų dažniau išsirutulioja ilgalaikis ryšys, ar jie baigiasi kartu su geru oru?

Daug kas priklauso nuo lemties. Tačiau vien pavadinimas „vasaros romanas“ reiškia, kad santykiai vyksta tam tikrą laiką, tam tikroje vietoje ir neturi ateities. Bet gal tame ir yra tam tikro polėkio, suvokiant, jog bet kada aistringas siautulys gali baigtis. Tada du romano dalyviai vienas su kitu stengiasi elgtis maloniai ir gražiai. Tačiau tik išimtinais atvejais vasaros romanas virsta gyvenimo romanu.

- Gal vasaros romaną yra patyrusios jūsų draugės? Ar tie romanai joms suteikė džiaugsmo, ar širdgėlos?

Yra tekę guosti keletą draugių, kurios vasaros atostogų kelionėse nardė jausmų labirintuose. Grįžusios iš kelionės jos suvokdavo, kad romantinis ryšys pasibaigė. Žinoma, tuomet būna įžeisti jausmai, spaudžia širdį, liūdna ir skaudu. Visos sakydavo tą patį: „Aš netikėjau, kad tas vyras man taip stipriai patiks ir kad po to man bus labai liūdna“. Kartais jos siekdavo santykius pratęsti, tačiau vasaros herojai, grįžę į natūralų gyvenimo ritmą, romantiškas akimirkas norėdavo pasilikti atmintyje.

- Ką patartumėte apie atostogų malonumus svajojantiems asmenims?

Lengva pasakyti: „Nenerkite stačia galva“. Aš žinau, kad į meilę viena koja įklimpti nėra paprasta. Įsižiebę jausmai žmogų praryja iki ausų. Tačiau reikia pasistengti įjungti šaltą protą ir racionaliai suvokti, kad svaigulys gali baigtis. Reikia prie tos minties priprasti ir pasiruošti bet kokiai pabaigai. Tada bus lengviau išgyventi išsiskyrimą. Tačiau gali nutikti, kad likimas dovanos tikrą jausmą. Nutarę mėgautis maloniomis akimirkomis, vėliau nedarykite kvailysčių – prievarta nesistenkite sulaikyti asmens, kuriam vasaros romanas buvo nereikšmingas nuotykis. Šiuo atveju aš kalbu apie vienišų žmonių romanus.

Nesąžininga, jei vasaros romaną mezga įsipareigoję žmonės. Manau, kad vasaros atostogas jie turėtų leisti su savo mylimaisiais.

Į neištikimybę pasukęs žmogus patiria trumpą palaimą, tačiau neretai prisidaro daug bėdų, įskaudina artimuosius. Jei nutinka, kad kuris nors partnerių nuklydo, patariu jam tylėti, vienam kankintis ir stengtis išpirkti savo nuodėmes.

- Ar esate įsitikinusi, kad niekada nesusigundysite vasaros romanu?

Dėl savęs esu tikra. Net minčių nekiltų išduoti mylimojo. Šią vasarą mėnesį ilsėjausi Amerikoje. Kartu su manimi buvo mano mylimas žmogus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.