Negailestingos vyro patyčios moterį išmokė pamilti savo kūną

Stovėjau nuoga prieš spintos duris, kambaryje degė visos šviesos. Susikaupiau ir giliai įkvėpiau. Visus veidrodžius ant spintos durų pasukau tokiu kampu, kad galėčiau matyti save nuo galvos iki kojų. Sąmoningai bandžiau atsikratyti galvoje susikurto savo pačios paveikslo. Plačiai atmerkiau akis ir pažiūrėjau į savo atspindį veidrodyje. Širdyje sukirbėjo jausmas: aš jau nebejauna, aš esu jau daug nugyvenusi moteris, ir mano kūnas tai parodo.

Žiūrėdama į save veidrodyje priėmiau savo kūną su meile ir pagarba. Aš esu kūnas - kiekviena raukšlė ir kiekvienas trūkumas yra mano gyvenimo žymė.<br>123rf.com nuotr.
Žiūrėdama į save veidrodyje priėmiau savo kūną su meile ir pagarba. Aš esu kūnas - kiekviena raukšlė ir kiekvienas trūkumas yra mano gyvenimo žymė.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-22 17:30, atnaujinta 2018-02-11 19:33

Aš esu fiziškai ir psichiškai sveika 59 metų moteris. Mano ūgis 1,75 m., o svoris 61 kg. Mano kelnaitės ir džinsai 34 dydžio, o mano krūtys jau netrukus pasieks bambą, todėl nešioju B dydžio liemenėlę, kuri pakelia krūtinę. Mano šlaunys jau praradę aksomo švelnumą, sėdmenys padengtos raukšlėmis, o žastų oda suglebusi ir praradusi stangrumą. Pastebėjau, kad talija nebėra tokia kaip anksčiau: atsiradęs pilvukas nebetinka nešioti bikini, bet tas pilvukas ženklas, jog esu gimdžiusi; turiu sūnų.

Kodėl taip akylai tyrinėju save? Noriu atsikratyti visuomenės ir kultūros daromos įtakos, atsiriboti nuo savo pačios baimės ir pradėti mylėti save. Supratau, kad turiu priimti kiekvieną savo kūno, kuris buvo pavadintas ,,per daug raukšlėtu’’, centimetrą. Tai pasakė vyras susižavėjęs mano energija ir mano protu, bet pasišlykštėjęs kūnu. Jo vardas Dave’as ir jam 55 metai.

Mes susipažinome internetinių pažinčių portale. Dave’as buvo įdomus ir džentelmeniškas. Kartu važinėjomės dviračiais ir jis laikė mane už rankos. Jis nuvažiavo daugybę kilometrų, kad palydėtų mane prie namų durų. Jis gamino maistą mums abiems ir pakasė mano šuniui paausius. Norėjau kuo daugiau sužinoti apie šį vyrą, todėl nutarėme savaitgalį praleisti kartu.

Ir štai tada viskas pasikeitė. Ėjome į lovą kaip pora, nusirenginėdami ir liesdami vienas kitą, dalijomės bučiniais, o miegą pakeitė karšti apsikabinimai. Norėjau daugiau, bet kas kartą būdavau atstumta.

Pirmadienio vakarą, kai kalbėjomės telefonu, paklausiau, kodėl visą savaitgalį miegojome kartu, bet toliau taip ir nenuėjome. ,,Tavo kūnas per daug raukšlėtas ir senas’’, - pasakė jis po trumpos pauzės. ,,Bendraudamas su jaunomis moterimis pasidariau išrankus. Man patinka tavo bendravimas, juokas ir tavo geraširdiškumas, bet daugiau nieko’’, - savo paaiškinimą tęsė Dave’as.

Tą akimirką patyriau lengvą šoką, buvau priblokšta, o skausmas atėjo paskui. Atsargiai paklausiau, ar mano kūnas jam nemalonus, ir jis atsakė, jog taip.

,,Vadinasi, tai reiškia, matyti mane nuogą tau buvo atgrasu?’’- paklausiau. Jis atsakė, kad tiesiog nusisukdavo, o kai išjungdavome šviesas, jis įsivaizduodavo, kad mano kūnas yra jaunesnis, kad aš pati esu jaunesnė. Sėdėjau paraudusi iš gėdos, juk taip lengvai apsinuoginau prieš jį vos prieš kelias dienas.

Dar kurį laiką kalbėjomės, jis kalbėjo apie drabužius, kurie galėtų paslėpti mano trūkumus ir mano metus. Jis nerūpestingai kalbėjo, kaip jam patinka juodos trumpos suknutės ir aukštakulniai, sakė, kad mano trumpi plaukai jam nepatiko, nors ir atrodė visai šauniai. Klausydamasi šio vyro jaučiausi kaip lėlė Barbė, ir jam tikrai nerūpėjo jo žodžių žiaurumas. Aš tebuvau objektas, kuris gali patenkinti jo seksualinius įgeidžius ir įkūnyti jo manymu tobulą moterį.

Jis paaiškino, jog dabar žinau, ko jam reikia, ir mes galėsime puikiai praleisti laiką miegamajame. Aiškiai pasakiau jam – ne. Tikrai neketinau slėpti savo kūno po drabužiais, kuriuos jisai liepė man dėvėti tam, kad mano kūnas taptų labiau pakenčiamas jo akiai. Nenusirenginėsiu tamsoje ir nesiprausiu, kuomet vonios durys uždarytos. Tikrai nesižeminsiu nei prieš jį, nei prieš ką nors kitą. Mano kūnas yra gražus kaip ir mano siela bei protas.

Kai pasakiau Dave’ui, kad daugiau nebenoriu su juo bendrauti, jis sutriko ir pasakė, kad ieškau problemų ten, kur jų nėra. Net nebandžiau jam aiškinti, kiek daug skausmo jis man suteikė. Kai padėjau ragelį, man pagailo jo, kad jis toks yra. Būtent po šio pokalbio nuėjau į miegamąjį ir nusirengiau.

Žiūrėdama į save veidrodyje priėmiau savo kūną su meile ir pagarba. Aš esu kūnas - kiekviena raukšlė ir kiekvienas trūkumas yra mano gyvenimo žymė. Su ašaromis akyse apkabinau save ir dėkojau Dievui už tai, kad esu. Padėkojau ir Dave’ui, nes jo dėka supratau, kad turiu save brangintį ir mylėti labiau už viską.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.