7 bjauriausi dalykai, kuriuos darome savo mylimiesiems

Kai iš tikrųjų mylime kitą žmogų, dėl jo galime padaryti daug – net tai, kas šiaip atrodytų bjauru, rašo wmnlife.com. Kad ir kaip bebūtų keista, žmonės tai darydami nė nesusimąsto, o „bjaurieji“ dalykai jiems atrodo savaime suprantami ir nekelia nė trupučio pasidygėjimo.

Kiekvienas iš mūsų yra pasirengęs masažuoti savo gyvenimo draugo ar draugės kojas, jei žino, kad dėl to jie jausis geriau.<br>123rf nuotr.
Kiekvienas iš mūsų yra pasirengęs masažuoti savo gyvenimo draugo ar draugės kojas, jei žino, kad dėl to jie jausis geriau.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-16 10:42, atnaujinta 2018-01-27 03:03

Štai 7 bjauriausi dalykai, kuriuos žmonės pasirengę padaryti dėl savo partnerių.

1. Pėdų lietimas

Abiejų lyčių atstovams pėdos atrodo per bjaurios, kad jas būtų galima liesti. Turintys keistų fetišų žmonės nėra vienintelė išimtis – kiekvienas iš mūsų yra pasirengęs masažuoti savo gyvenimo draugo ar draugės kojas, jei žino, kad dėl to jie jausis geriau.

2. Spuogų išspaudimas

Sutuoktinio prašymas pažiūrėti, ar jam ant nugaros išties yra spuogas, paprastai baigiasi tos bjaurasties išspaudimu. Kad ir kaip nemalonu juos liesti, dėl meilės galima ryžtis net tam.

3. Katės kraiko išvalymas

Net kačių nemėgstantis vyras turi tai padaryti. Pavyzdžiui, jei žmona laukiasi, sutuoktinis turi būti pasiruošęs didelei atsakomybei. Jei jam katės kraiko išvalymas yra per sunki ar pernelyg bjauri užduotis, abejotina, kad jis galės padėti keisti kūdikio sauskelnes ar valyti vėmalus.

4. Vėmalų valymas

Viena yra valyti kūdikio apvemtas grindis, kita – sutuoktinio. Nors ir tai ne pats maloniausias užsiėmimas pasaulyje, visi supranta, kad jie turi padėti savo sergančiam vyrui ar žmonai.

5. Tarpdančių išvalymas

Maisto likučių iš tarpdančių išėmimas – ne toks ir bjaurus, palyginus su prieš tai minėtais keturiais dalykais. Kiekvienas žmogus sulaukia tos dienos, kai pamato, kad tarp jo partnerio dantų kažkas įstrigę. Daugumai porų tai neatrodo baisu, ir jie su mielu noru išima tą įstrigusį salotos ar paprikos gabaliuką.

6. Naudojimasis vonios kambariu kartu

Maudytis duše kartu romantiška, o praustis, kai sutuoktinis naudojasi tualetu – ne. Su šia problema susiduria dauguma porų, turinčių dušą ir tualetą vienoje patalpoje. Vyrams tai nėra didelė problema, bet daugumai moterų tokios situacijos atrodo šlykčios.

7. Gumbų apžiūrėjimas

Kartais sutuoktinio prašymu tenka apžiūrėti jo ar jos niežinčias ir skaudančias vietas. Paprastai jos būna ant nugaros, kur pačiam sunku gerai pamatyti tas paraudusias kūno vietas ar iškilusius gumbus. Kitas žmogus gali ne tik pamatyti, kas atsitiko, bet ir padėti išspręsti problemą.

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.