Verslininkas žino, kodėl vyresni vyrai dairosi į jaunas moteris

Viktorija (29 m.) ir Rimgaudas (52 m.) Kunstmonai prieš vedybas atlaikė nemažai apkalbų ir atkalbinėjimų nežengti šio žingsnio. Gerokai jaunesnė verslininko mylimoji ne kartą girdėjo artimųjų perspėjimus: „Pasinaudos tavimi ir paliks.“ Turtingą jaunikį irgi ne vienas įspėjo dėl jaunos moters: „Ji tavimi naudojasi.“ Bet po penkerių draugystės metų interjero salono „MadamW“ savininkas ir jo išrinktoji šią vasarą susituokė.

R.Kunstmonas su žmona Viktorija kartu praleidžia dvidešimt keturias valandas per parą ir dėl to jaučiasi lyg vienas su kitu suaugę.<br>M.Kulbio nuotr.
R.Kunstmonas su žmona Viktorija kartu praleidžia dvidešimt keturias valandas per parą ir dėl to jaučiasi lyg vienas su kitu suaugę.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2014, 5:12 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 7:09 PM

Aplinkiniai gali tik spėlioti, ar amžinos meilės priesaiką bažnyčioje Viktorija ir Rimgaudas davė vedami išskaičiavimo, bet jie kol kas neišskiriami. Pora kasdien dvidešimt keturias valandas praleidžia kartu – ir namie, ir darbe.

Kol jie dar net nebuvo pažįstami, R.Kunstmonas nė negalėjo įsivaizduoti, kad kada nors su mylima moterimi galėtų dirbti ranka rankon. Jam atrodydavo nesuprantama, kaip poros kiekvieną dieną gali praleisti kartu nuo ryto iki vakaro ir vienas nuo kito nepavargti.

Ar iš tiesų Viktorija ir Rimgaudas nepavargsta vienas nuo kito?

Ar porą po vienu stogu gyventi ir dirbti kartu suvedė tarnybinis romanas?

Tuo metu dvejų metų sūnų sūpavusi Viktorija išgyveno santuokos griūtį. O verslininkas R.Kunstmonas ar jau buvo išsiskyręs pirmąja žmona?

R.Kunstmonas pripažino: „Iš tikrųjų vyrus ištinka vidurio amžiaus krizė. Juk sakoma: žilė galvon, velnias uodegon.“ Tačiau ir nejuokaudamas vyras neslėpė, kad užaugus vaikams apima keistas jausmas – sumažėja rūpesčių.

„Ta vidurio amžiaus krizė dažnai ir lemia tai, kad nemažai šeimų išyra. Manau, kad labai svarbu, kiek šeima ką nors kartu veikia. Mums taip susiklostė, kad gyvendami šeimoje su žmona nieko nedarėme kartu. Be vaikų Tomo ir Vaivos, nieko bendra daugiau neturėjome“, – pasakojo R.Kunstmonas.

Su bendraamže žmona Vida verslininkas pasuko skirtingais keliais dėl to, kad užaugus vaikams jie pasijuto neturintys daugiau bendrų tikslų, o tuomet pastebėjo, jog jie dar ir labai skirtingi.

„Su žmona skyrėmės taikiai, bet nesakyčiau, kad lengvai“, – net ir po daugelio metų pripažino verslininkas. Bet po skyrybų vyras ryžosi paradoksui – pabandė su buvusia sutuoktine kartu dirbti.

R.Kunstmonas buvusiai žmonai ir tuo metu verslo vadybos studentei dukteriai Vaivai sukūrė verslą Vilniuje – 2007-aisiais buvo atidaryti interjero rūmai „MadamW“.

„Šį verslą sukūriau tam, kad motina su dukra turėtų ką veikti. Tuo metu dar buvo sunku įsivaizduoti, kad ta veikla bus sudėtinga.

Juolab kad 2008 metais užklupo ekonominė krizė, tada perėmiau šį verslą į savo rankas, nes reikėjo gelbėti investicijas. Mano įsitraukimas padėjo, nes būtų ištikęs bankrotas“, – pasakojo R.Kunstmonas.

R.Kunstmonas įsitikino, kad sukūręs verslą buvusiai žmonai padarė didžiausią klaidą.

Apie kokias dar savo klaidas kalbėjo R.Kunstmonas?

„Kai išsiskyriau su buvusia drauge Vaiva, sau pasakiau: „Su tokiais vaikais daugiau niekada neprasidėsiu.“

Bet kai sutikau Viktoriją ir sužinojau jos gimimo datą, pakraipiau galvą ir prisipažinau: „Nuo likimo nepabėgsiu – man niekaip nepavyksta išvengti 1985 metais gimusių moterų“, – juokėsi R.Kunstmonas ir pridūrė, kad draugė, su kuria išsiskyrė, buvo tik dviem dienomis jaunesnė už Viktoriją.

Plačiau apie visa tai skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto" žurnale „Gyvenimo būdas".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.