Neįgalaus berniuko patėvis sukūrė geriausią Helovino kostiumą

Patėvis gali būti ne prastesniu tėčiu, nei tikrasis. Tai įrodė vienas vyras, kuris pasistengė savo neįgalaus šešiamečio posūnio gyvenimą padaryti kaip įmanoma geresniu ir tuo sužavėjo tūkstančius socialinio tinklalapio „Reddit“ skaitytojų.

Nežiūrint į tai, kad neįgalusis berniukas dėl ligos nešneka, jo tėvai kasmet jam sukuria po naują kostiumą, kad vaikas galėtų mėgautis mokykloje organizuojama švente.<br>Imgur nuotr.
Nežiūrint į tai, kad neįgalusis berniukas dėl ligos nešneka, jo tėvai kasmet jam sukuria po naują kostiumą, kad vaikas galėtų mėgautis mokykloje organizuojama švente.<br>Imgur nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2014, 9:20 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 12:34 AM

Vyras neįgaliam prie neįgaliojo vežimėlio prikaustytam savo posūniui sukūrė išradingą kostiumą tam, kad vaikas, kuris serga cerebriniu paralyžiumi ir epilepsija, galėtų dalyvauti Helovino šventėje. Tai – kostiumas-tankas, sukonstruotas iš 4 dalių, kuris išradingai paslepia neįgalaus vaiko, aprengto kareiviu, vežimėlį.

Nežiūrint į tai, kad neįgalusis berniukas dėl ligos nešneka, jo tėvai kasmet jam sukuria po naują kostiumą, kad vaikas galėtų mėgautis mokykloje organizuojama švente.

Pernai berniukas buvo aprengtas gaisrininko kostiumu, o šiemet jis gavo kareivio kostiumą.

Interneto puslapis mirror.co.uk rašo, kad nors vaikas nekalba, tėvai žino, kas jam patinka.

„Jis dažnai ir daug šypsosi ir juokiasi, todėl mes žinome, kokie komiksai, knygos ir animaciniai filmai jam patinka. Mes jį nuolatos supažindiname su naujais dalykais ir stebime, ką jis mėgsta. Taip suprantame, kokį kostiumą jam sukurti“, – socialiniame tinkle „Reddit“ rašė vaiko patėvis.

Tokius išradingus kostiumus kuriantis patėvis „Reddit“ skaitytojų yra vadinamas herojumi, o jo poelgiai – įkvėpimo šaltiniu.

Komentatorius, prisistatantis kaip Fyndors, jį pavadino supertėčiu.

Kitas komentatorius, pasivadinęs slapyvardžiu AlwaysClassyNverGassy, rašė: „Patėviai gali būti tikrais tėvais, jeigu taip pasirenka. Džiaugiuosi, kad šis vaikinas taip rūpinasi rūpinasi šiuo berniuku“.

Dar vienas komentatorius, kurio slapyvardis KingMufasa20, teigė: „Pagal įstatymus tu gali būti tik patėviu, bet iš tikro tu esi tikrasis berniuko tėvas. Džiaugiuosi tavimi, nes berniukas visada atrodo laimingas. Puikiai padirbėjai su tais kostiumais!!“

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.