Patarimai, kaip priversti vyrą jus vesti

Jau ilgą laiką susitikinėjate su vyriškiu, viskas, regis, nuostabu – tačiau jis neskuba vesti jūsų prie altoriaus, nors ir sako, kad myli. Kas tai? Nenoras prisiimti atsakomybę? Abejonės dėl savo ar jūsų jausmų? O gal tiesiog nerimtas požiūris į jus? - klausia passion.ru.

Vienas labiausiai paplitusių metodų priversti vyrą vesti – tariamas ar tikras nėštumas.<br>123rf nuotr.
Vienas labiausiai paplitusių metodų priversti vyrą vesti – tariamas ar tikras nėštumas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2014, 7:00 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 12:56 AM

Jeigu jūs tvirtai įsitikinusi, kad norite tapti šito vyro žmona, tuomet galima jį pastūmėti paprašyti jūsų rankos ir širdies. Mažų mažiausiai, jeigu jums nepavyks, galėsite padaryti atitinkamas išvadas ir liautis švaistyti šitam žmogui brangiausius savo gyvenimo metus. Žinoma, tuo atveju, jeigu jūsų santykių su šituo žmogumi tikslas – antspaudas pase.

Nėštumas

„Meilėje – kaip kare“, - taria kai kurios moterys ir pradeda ataką. Siekiant tikslo, joms atrodo leistini visi metodai.

Vienas labiausiai paplitusių metodų priversti vyrą vesti – tariamas ar tikras nėštumas. Iš tiesų tai veikiau išbandymas, kiek tikri jūsų santykiai, bet jokiu būdu ne pretekstas pasiūlyti jums oficialiai užregistruoti santuoką.

Nors kai kuriuos vyrus tai veikia. Tiesa, tokiu atveju geriau būti iš tiesų nėščiai, o ne vaidinti, kad esate tos būsenos.

Papirkinėjimas

Kitos damos paprasčiausiai nusiperka vyrą – tai yra, pasitelkiamos ir materialinės vertybės, kurias moteris investuoja į būsimą santuoką. Tai ir butas, ir automobilis, ir sąskaita banke, ir bendros atostogos Seišeliuose, ir brangūs laikrodžiai, ir net verslas.

Tokia moteris tikisi, kad finansinis ryšys – pats stipriausias, ir jeigu ji savo mylimajam pasiūlys kokias nors gėrybes, jis nesugebės jai atsakyti tokio „menkniekio“, kaip santuoka.

Šis metodas kartais taip pat pasiteisina, tačiau dažniausiai vyras vis vien galų gale moterį palieka, tik jau be jos turtų.

Šantažas

Dar vienas tiesioginės prievartos būdas – tokie pareiškimai, kaip „jeigu tu manęs nevesi, aš nusinuodysiu (nusiskandinsiu/nusišausiu/nušoksiu nuo stogo). Tai jau aiškus persistengimas – vyras, kuris galbūt jau svarstė apie vestuves, po tokio pareiškimo tikrai persigalvos.

Moteris, galinti nusižudyti, vargu ar pasirodys vyrui tinkama į potencialią žmoną ir jo būsimų vaikų motiną.

O jeigu vyras vesti nė neketino, tokiai moteriai jis greičiausiai pasiūlys pagalbą – muiluotą virvę, ir pats dings nežinoma kryptimi.

Apskritai šantažas – ne pats geriausias būdas priversti vyrą pasipiršti. Ir netgi iš šito mūšio išeisite kaip laimėtoja, tai nereiškia, kad jūsų šeimyninis gyvenimas bus ilgas ir laimingas.

Vyras neatleis

Jeigu vyras jus vedė veikiamas spaudimo, jeigu pasidavė aplinkybėms ar nuėjo mažiausio pasipriešinimo reikalaujančiu keliu, jis jums šito neatleis.

Jis puikiai supranta, kad jūs jį privertėte vesti, todėl keršys – neištikimybe, dažnais išsiskyrimais, nenoru leisti su jumis laiką, skandalais ar piktnaudžiavimu alkoholiu. Ir galiausiai jūs turbūt pati nuo jo pabėgsite.

Todėl tokius metodus palikite kraštutiniam atvejui, o geriausia – iš viso jų atsisakykite. Išsvajoto tikslo verčiau siekite subtilesniais būdais.

Spąstai vyrui

Būkite protingesnė už tas, kurios nori bet kokia kaina pasiekti, kad joms pasipirštų. Išplėtokite ilgalaikę strategiją, kaip nusivilioti mylimąjį prie altoriaus. Kaip rodo patirtis, toks metodas kur kas patikimesnis, nei visi šantažo būdai kartu paėmus.

1. Pagalvokite, ką galite duoti savo vyrui tokio, ko negali duoti jokia kita moteris. Tik neapgaudinėkite savęs, nepervertinkite savo tikrųjų gabumų ir talentų. Nepakanka galvoti, kad jeigu kantriai skalbsite savo mylimojo marškinius ir kojines, ruošite jo mėgstamus patiekalus, tvarkysite jo viengungišką betvarkę, jis su malonumu jums pasiūlys tekėti.

Jeigu jūs tai darote jau keletą metų, vadinasi, jums patinka būti jo namų darbininke. Ir vyras net nesijaučia jums ką nors skolingas už suteiktą komfortą. Todėl jūsų šeimininkiškos pastangos jam netaps priežastimi jus vesti.

Kitas reikalas – jeigu jūs, turėdama nuotaikos, surengsite jam „švaros šventes“, palepinsite jo mėgstamu patiekalu ir užsiminsite, kad, jeigu jam tai patinka, jūs pasirengusi tai daryti dažniau. Bet su oficialiu pagrindu.

2. Neužveržkite veržlių, neįtempkite pavadėlio. Tegul vyras jaučiasi laisvas. Suprantama, atleisti nepagarbos ir neištikimybės negalima. Bet kelti savo mylimajam scenas kiekvieną kartą, kai jis išsiruošia į futbolo rungtynes, žvejybą ar tiesiog su draugais išgerti alaus – nereikia.

Vyras turi priprasti prie minties, kad jūs – ne prieš jo pomėgius, kad jūs nepretenduojate į jo asmeninę erdvę. Tada jis su didesniu noru nusives jus prie altoriaus. O jeigu jūs gniaušite jo teises, dar nebūdama jo žmona, santuokos saitai jam asocijuosis su pančiais. Ir jis nenorės jų net pasimatuoti.

3. Jokiu būdu nenuteikinėkite savo vyro prieš jo draugus ir giminaičius, ypač, jeigu su šeima jo santykiai yra geri.

Jūs turite pasistengti būti gera visiems. Parodykite jo mamai, kaip jūs rūpinatės juo, koks jis jums svarbus. Draugams pasistenkite tapti bendraminte, tegul jie su džiaugsmu jūsų laukia savo kompanijoje, dalijasi savo paslaptimis.

Kuo dažniau jūsų mylimasis iš kitų žmonių, kurie jam yra autoritetai, girdės, kad jūs – tikra tobulybė, tuo labiau didžiuosis. Ne, ne jumis, o savimi, sugebėjusi rasti šitokią moterį. Ir jis pasistengs jūsų nepaleisti, padarydamas savo žmona.

4. Pasakokite savo mylimajam istorijas, kuriose vedęs vyras gauna daugiau naudos, nei viengunguis. Tik neįsijauskite – jeigu kiekvieną dieną jį linksminsite tokiais siužetais, tai pradės jį erzinti.

Čia reikia veikti subtiliai ir susieti savo pasakojimus su kažkokia konkrečia situacija, tiesiogiai liečiančia jūsų mylimąjį. Pavyzdžiui, jis nori išsimokėtinai pirkti automobilį – tada jūs sakote, kad vedusiems vyrams lengviau suteikiamos paskolos.

5. Pasistenkite ne tik kalbėti, kad jums gerai su šituo vyru, bet ir tą demonstruoti. Dažniau jį girkite – tik nenusileiskite iki veidmainiško pataikavimo. Visgi jie ne toks naivus, kaip jums norėtųsi. Todėl girti reikia ne už tai, kokia graži jo šypsena, o už poelgius, padarytus dėl jūsų.

Ir dar – tarkitės su juo kiekvienu, netgi pačiu nereikšmingiausiu klausimu. Tegul jis būna įsitikinęs, kad be jo jūs pražūsite.

6. Sukurkite jam komforto zoną. Vyrui turi būti malonu šalia jūsų. Todėl, pavyzdžiui, jeigu jis nepakenčia riksmo, o jums tai – visiškai normalus būdas reikšti savo nepasitenkinimą ar mintis, susiimkite ir rėkite ne ant vyro, o vonios kambaryje atsukusi vandenį.

Vyras turi pajusti, kad jam su jumis ramu, šilta ir gera, kad jūs neverčiate jo jausti susierzinimo.

7. Mylėkite savo vyriškį, bet nedusinkite jo savo meile. Jis turi turėti šiek tiek laisvo laiko, kad spėtų pasiilgti ir eilinį kartą suprasti, kad jam be jūsų blogai.

Kaip duoti užuominą

Yra dar vienas variantas, kaip vyriškį galima paskatinti pasipiršti. Tai - „kodinės frazės“, kuriomis jūs pakišate mylimajam mintį apie jūsų bendrą šeimyninį gyvenimą.

Tik atsiminkite, kad naudotis šiomis frazėmis reikia labai atsargiai, lyg atsitiktinai, nes kitaip jūsų mylimasis gali pagrįstai pagalvoti, kad juo manipuliuojate, bandote save primesti, ir rezultatas bus visiškai priešingas. Todėl sakykite šias frazes „dozuotai“.

„Kaip miela, aš visada svajojau apie kažką panašaus“, - lyg apie save, kartu žiūrint šeimyninę melodramą, kurioje rodomi laimingi mama, tėtis ir vaikučiai.

„Brangusis, kiek norėtum turėti vaikų? Ne, ne dabar, o apskritai?“ - pabendravus su šeima, kurioje mažiausiai pora vaikų. Klausimas užduodamas abejinga intonacija.

„O man atrodo, kad plonas lygus žiedelis ant šito piršto gražiau atrodytų“, - kai jis padovanos jums žiedą (paprastą, be progos). Tai sakydama šypsokitės ir viliokiškai į jį žiūrėkite.

„Aš taip niekada nepasielgčiau“, - po to, kai vyriškis jums papasakos apie savo draugo (giminaičio, pažįstamo, kolegos) žmonos poelgį.

Iš tiesų būdų savo mylimąjį pastūmėti ištarti jūsų trokštamus žodžius – gerokai daugiau. Atsižvelkite į savo vyriškio charakterio savybes, jo stipriąsias ir silpnąsias puses. Galbūt jis iki šiol nepaprašė jūsų rankos tik todėl, kad bijo, jog jūs atsisakysite? Tokiu atveju imkite iniciatyvą į savo rankas ir tiesiai jam pasakykite, kad svajojate tapti jo žmona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.