6 ženklai, kad partneris galimai jums neištikimas

Jeigu galvojate, kad jūsų partneris jums neištikimas – veikiausiai taip ir yra, tvirtina garsi amerikiečių seksologė ir psichologė Tammy Nelson. „Ženklas nr. 1, kad jis jums neištikimas – jūsų intuicija, - sakė ji. - Klausykitės savo nuojautos. Ji jus nukreips teisinga kryptimi“.

Blogas ženklas – jeigu vyras niekada nepalieka savo mobiliojo telefono be priežiūros.<br>123rf nuotr.
Blogas ženklas – jeigu vyras niekada nepalieka savo mobiliojo telefono be priežiūros.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-07 13:31, atnaujinta 2018-01-16 19:13

Tačiau intuicija ne visada būna neklystanti. Be to, intuicija jūs galite palaikyti ir savo baimes bei abejones. Nesate tikra, ką iš tiesų jaučiate? Pateikiame keletą požymių, kurie padės pažvelgti į situaciją objektyviau. Vienas atitinkantis požymis dar nieko nereiškia, bet jeigu pastebėjote keletą – reikėtų susirūpinti.

1. Jūsų seksualinis gyvenimas radikaliai pasikeitė.

Požymis, kad vyksta kažkas negero, gali būti ne tik lytinio gyvenimo nebuvimas, bet ir jo perteklius. Jeigu vyras staiga tapo lovoje ypač aistringas, tai taip pat gali reikšti, kad jis jums neištikimas. Pasak psichologų, miegojimo su dviem žmonėmis tuo pat metu patirtis kartais gali būti labai „užvedanti“.

2. Jis slepia savo telefoną.

Šiek tiek privatumo – nieko blogo, tačiau jeigu vyras visus savo elektroninius prietaisus nuolat laiko užrakintus, tai gali kai ką reikšti. Blogas ženklas – jeigu vyras niekada nepalieka savo mobiliojo telefono be priežiūros, rašydamas žinutę ar skambindamas visada išsineša jį į kitą kambarį, gavęs žinutę ar sulaukęs skambučio būna neįprastai tylus. Įprastu atveju daugelis vyrų prievarta nekiš jums skaityti savo žinučių ar laiškų, bet ir nebandys jų slėpti.

3. Jis pradėjo labiau prisižiūrėti.

Ištisus mėnesius jūs kovodavote, kad jis susitvarkytų savo nosies plaukus, o dabar jis skutasi ne tik šnerves, bei ir intymias savo kūno dalis? Dideli jūsų vaikino požiūrio į kūno priežiūrą, drabužius ir mankštinimąsi (jis pradėjo sportuoti kaip išprotėjęs?) pasikeitimai gali rodyti, kad jis bando padaryti įspūdį kitai moteriai.

4. Jis visą laiką yra nepasiekiamas.

Nors vyras iš tiesų gali turėti rimtų priežasčių dirbti iki vėlumos, visgi šis pasiteisinimas – vienas populiariausių, dangstant neištikimybę. Tai – patogiausias būdas vyrams pateisinti laiką, praleistą kartu su kažkuo iš šalies. Verta sunerimti, jeigu vyras staiga (ir nuolat) naktimis ir savaitgaliais pradės nebebūti namuose dėl darbo ar kitokių reikalų.

5. Padidėjusios išlaidos iš banko sąskaitos.

Jeigu pradėjote pastebėti, kad iš bendros sąskaitos ar kreditinės kortelės nežinia kur dingsta pinigų sumos, tai gali būti ženklas, kad vyras leidžia pinigus maistui ir dovanoms kitai moteriai. Verta paieškoti čekių aplink jo stalą ar kišenėse.

6. Nuolatinė gynybinė pozicija.

Kaip jis reaguoja, jeigu jo paklausiate: „Bandžiau tau prisiskambinti visą naktį, kur buvai?“ Ar reakcija nebūna perdėtai gynybinė? Jeigu jis čiumpa jus už gerklės ir bando savo nebuvimą namuose aiškinti kaltinimais, tokio stiliaus, kaip „Ko tu visą laiką prie manęs kabinėjiesi?“ - tai reiškia vieną iš dviejų. Arba jūs iš tiesų visą laiką prie jo kabinėjatės, arba jis daro kažką, ko nenori jums sakyti, ir bando nukreipti jūsų dėmesį pats pasitelkdamas puolimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.