Ž.Grigaitis išsidavė: „Ne aš norėjau skyrybų. Žmona mane paliko“

Verslininkas Žilvinas Grigaitis (44 m.) mielai pasakoja apie keliones, nuotykius, aprangos stilių, bet paklaustas apie sudėtingą bendravimą su dukra iš pirmosios santuokos ar nesutarimus su antrosios žmonos sūnumi jis prityla. Pasilikti sau tai, kas skaudu, Žilviną mokė prieš metus anapilin iškeliavusi motina.

2012 metais Ž.Grigaitis vedė lietuvių kilmės verslininkę E.Martin, o neseniai buvo pasklidę gandai, kad pora jau skiriasi.<br>T.Bauro nuotr.
2012 metais Ž.Grigaitis vedė lietuvių kilmės verslininkę E.Martin, o neseniai buvo pasklidę gandai, kad pora jau skiriasi.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 11:13 PM

„Mama sakydavo, kad niekam neįdomu bendrauti su verkiančiais, besiskundžiančiais, dejuojančiais žmonėmis, kurie nori savo naštą perkelti kitiems. Išmokau šią pamoką ir supratau, kad, norint ko nors pasiekti, reikia į gyvenimą žvelgti optimistiškai“, – neabejojo konsultacijų verslą šiuo metu plėtojantis vyras.

Tačiau praėję 2014-ieji verslininkui ypač sudėtingi, ne visuomet buvo noro ir jėgų su viltimi žvelgti į ateitį. Apie tai Ž.Grigaitis šį vakarą kalbės „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“.

Tiems, kuriems ryškus jo įvaizdis, išraiškingi gestai ar entuziastingi pasakojimai kelia neigiamų emocijų, Ž.Grigaitis patarė nesigadinti nuotaikos ir versti kitą puslapį ar perjungti kitą televizijos kanalą.

Pagiežingų, kandžių, niekuo nepelnytų žodžių jam tenka išgirsti tiesiog gatvėje iš visai nepažįstamų praeivių.

Toks – išsiskiriantis, iškalbingas, mėgstantis būti dėmesio centre – Ž.Grigaitis yra nuo vaikystės.

Kodėl jo tėvai kauniečiai vienturtę atžalą leido ne į šalia namų esančią mokyklą, o į kurią reikėdavo valandą važiuoti automobiliu?

Kur jis studijavo, o vėliau dirbo, ir kodėl gyvendamas Vokietijoje suprato, kad svarbu ne tik parodyti savo žinias, bet ir gerai atrodytii?

Kaip Žilviną paveikė mamos netektis ir kodėl jis po jos mirties nežinojo, kaip elgtis su tėvu? "Dėl to tarp mudviejų su žmona net kilo nesutarimų ir pykčių, bet aš kitaip negaliu. Taip esu išauklėtas", - pripažino Ž.Grigaitis.

Ne mažesnis skaudulys yra ir Žilvino santykiai su dukra, kuri neatsako į tėvo skambučius. Kaip ji reagavo į antrąsias tėvo vedybas su lietuvių kilmės Australijos verslininke Elle Martin?

"Tik nenorėčiau, kad visa tai nuskambėtų su nuoskaudos gaidele. Aš nieko nekaltinu, nors ne aš norėjau tų skyrybų. Žmona mane paliko", - išsidavė Ž.Grigaitis.

Apie kokias skyrybas jis kalba?

"Neseniai pasklido kalbos apie jūsų skyrybas, netgi tai, jog Elle rūpinasi, kad negalėtumėte grįžti į Australiją", - „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Kitoks pokalbis“ vedėja paklausė Ž.Grigaičio. Ką jis atsakė?

Skaitykite šeštadienio "Lietuvos ryto" priede "Gyvenimo būdas".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.