Valentino dienos galvosūkis: kaip ryt neprašauti su dovana vyrui

Jau tapo įprasta Šv.Valentino dienos proga savo mylimuosius palepinti ne tik aistringais meilės prisipažinimais, bet ir širdį pamaloninančiomis dovanomis. Tiesa, artėjant meilės dienai, ne viena moteris sprendžia tikrą galvosūkį – kuo nustebinti savo išrinktąjį? Pasirodo, vyrai dovanas mėgsta ne mažiau nei moterys.

Artėjant meilės dienai, ne viena moteris sprendžia tikrą galvosūkį – kuo nustebinti savo išrinktąjį?<br>123rf nuotr.
Artėjant meilės dienai, ne viena moteris sprendžia tikrą galvosūkį – kuo nustebinti savo išrinktąjį?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 8:37 AM

Kosmetikos ir parfumerijos tinklo „Douglas“ grožio ekspertė Jūratė Kurilienė įsitikinusi, kad stipriosios lyties atstovai malonias staigmenas mėgsta ne mažiau nei moterys, o juos nustebinti ne taip ir sunku. Ji dalijasi dovanų idėjomis, kurias pasirinkusios neprašausite pro šalį.

Kvepalai. Pasak grožio ekspertės, kvepalai jau ne vienerius metus išlieka populiariausia dovana tiek tarp moterų, tiek tarp vyrų.

„Paprastai kvepalus dovanojame brangiems ir artimiems žmonėms, todėl tai puikus būdas parodyti išskirtinį dėmesį ar net išpažinti jausmus“, – sakė J.Kurilienė. Renkant kvepalus mylimajam tereikia pasikliauti savo nuojauta, kuri dažniausiai neapgauna, o dovanojamas aromatas maloniai svaigins ir jį, ir ją.

Kvapus losjonas. Jei dovanodama kvepalus vis tik bijote apsirikti, J.Kurilienė patarė išmėginti mėgstamų kvepalų aromato kūno priežiūros priemones.

„Jei mylimasis „ištikimas“ vieninteliam mėgstamam aromatui, neapsiriksite dovanodama to paties aromato kvapų losjoną ar balzamą po skutimosi, dezodorantą ar kvapią dušo želė. To paties kvapo kūno priežiūros priemonės tik sustiprins pamėgtą aromatą ir jis lydės visą dieną“, – patarė grožio ekspertė.

Drėkinamasis kremas. Vis daugiau vyrų atranda šiuolaikinės kosmetikos privalumus, todėl ne tik vogčiomis pasilepina mylimosios drėkinamuoju kremu, bet ir ieško sau labiausiai tinkančių vyriškos kosmetikos priemonių.

„Vyrai iš tiesų domisi ir naudoja vis įvairesnes kosmetikos priemones. Neretai parduotuvėse jie ieško ne tik drėkinančio, bet ir raukšles mažinančio kremo, renkasi įvairias plaukų priežiūros priemones. Dėl to nusprendusi dovanoti mylimajam kokybišką veido kremą neapsiriksite“, – sakė J.Kurilienė. Vis tik užsukę į kosmetikos parduotuves vyrai labiau linkę rinktis jau išbandytus produktus. Taigi dovanodama dar neišmėgintą produktą, drauge padovanosite ir naujų atradimų.

Romantiškas SPA. Romantiškas vakaras dviese jau tapo neatsiejama Valentino dienos dalimi. Tuo tarpu grožio ekspertė J.Kurilienė siūlo jį paįvairinti ir atpalaiduojančiu SPA. Nuosavą rojaus kampelį nesunku susikurti ir namuose.

„Egzotiško aromato atpalaiduojantis kūno aliejus ar losjonas bei kvepiančios žvakės padės sukurti nuosavą SPA saloną, o jaukus bei romantiškas pasilepinimas padės pamiršti rūpesčius ir atpalaiduos visą kūną. Tuo tarpu harmonizuojanti dušo želė ar vonios putos atgaivins net labiausia pavargusią odą“, – sakė ekspertė.

Beje, grožio ekspertė pastebi, kad Valentino dienai ruošiasi ne tik merginos ir moterys. Kuo nustebinti savo mylimąsias ne mažiau atsakingai ieško ir vyrai. Tiesa, pastarieji konservatyvesni ir dažniausiai renkasi klasikines dovanas – savo išrinktosioms dovanoja kvepalus ar kvapius kūno priežiūros rinkinius.

J.Kurilienė jiems patarė mylimąsias palepinti ir odą puoselėjančiais kvapniais muilais bei nebijoti nustebinti madingomis grožio inovacijomis, pavyzdžiui, visame pasaulyje sparčiai populiarėjančia veido valymo sistema ar naujausiomis grožio priemonėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.