Alytaus meras V.Grigaravičius įsipareigojo 7 vaikų motinai

Septynis vaikus, trylika anūkų ir dešimt proanūkių turinti daugiavaikė motina Vanda Gaveniauskienė iš Alytaus sulaukė ir naujojo miesto mero Vytauto Grigaravičiaus dėmesio. Kodėl Alytaus vadovas būtent šiai moteriai pažadėjo visuomet padėti?

Miesto meras V.Grigaravičius V. Gaveniauskienei negailėjo pagyrų už optimizmą, palinkėjo sveikatos ir įteikė miesto simbolį – baltų rožių puokštę bei angelo skulptūrą.<br>Alytusplius.lt nuotr.
Miesto meras V.Grigaravičius V. Gaveniauskienei negailėjo pagyrų už optimizmą, palinkėjo sveikatos ir įteikė miesto simbolį – baltų rožių puokštę bei angelo skulptūrą.<br>Alytusplius.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eglė Indrelytė (alytusplius.lt)

2015-05-08 12:05, atnaujinta 2018-01-04 13:49

Ši moteris, jau pelniusi apdovanojimą „Už nuopelnus Lietuvai“ iš šalies Prezidentės, šiandien buvo apgaubta ir miesto mero V. Grigaravičiaus dėmesiu bei šiluma.

Gyvenime ir šilto, ir šalto mačiusi moteris, anksti netekusi vyro ir kone keturiasdešimt metų vaikus auginusi viena, nestokoja optimizmo. „Neturiu kuo skųstis, viskas gerai. Kas buvo, pražuvo, turi viskas praeiti taip, kaip yra“, – su šypsena veide kalbėjo V. Gaveniauskienė. Ji prisipažino niekada gyvenime nesitikėjusi sulaukti tiek padėkų, o prisiminusi vizitą pas Prezidentę moteris neslėpė gerų emocijų.

Miesto meras V. Gaveniauskienei negailėjo pagyrų už optimizmą, palinkėjo sveikatos ir įteikė miesto simbolį – baltų rožių puokštę bei angelo skulptūrą.

„Duosiu jums ir savo vizitinę kortelę. Jeigu turėsite kokių problemų, ar iškils sunkumų – skambinkite“, – daugiavaikei motinai sakė V.Grigaravičius, pažadėjęs visuomet padėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.