Į šeštą dešimtį įkopusi šveicarų milijardierė pagimdė dvynukes

53 metų šveicarų milijardierė ir

M.Luis Dreifus, kuriai birželį sukaks 54 metai, po vyro mirties paveldėjo įmonių grupę „Louis-Dreyfus Commodities“.<br>AFP/Scanpix nuotr.
M.Luis Dreifus, kuriai birželį sukaks 54 metai, po vyro mirties paveldėjo įmonių grupę „Louis-Dreyfus Commodities“.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2016, 3:03 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 1:51 AM

Motina ir abi mergytės esą jaučiasi gerai. Jų tėvas yra 52 metų buvęs Šveicarijos nacionalinio banko prezidentas, o dabar investicijų valdytojos „Blackrock“ vadovo pavaduotojas.

„Jie džiaugiasi sulaukę dvynukių. Visi yra sveiki ir laimingi“, – sakė atstovė ir paprašė gerbti šeimos privačią sferą.

Iš santuokos su 2009 metais mirusiu verslininku Robertu Louisu-Dreyfusu rusų kilmės turtuolė jau augina tris sūnus, tarp kurių yra dvynukų porelė.

M.Luis Dreifus, kuriai birželį sukaks 54 metai, po vyro mirties paveldėjo įmonių grupę „Louis-Dreyfus Commodities“. Šis prieš 160 metų įsteigtas koncernas pirmiausiai užsiima žaliavų verslu ir daugiau kaip 100 šalių turi 22 000 darbuotojų. M.Luis Dreifus priklauso ir Prancūzijos futbolo klubas „Olympique Marseille“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.